Casa de Craciun

#idei cadouri #cadouri craciun #craciun

Cadouri de Craciun pentru barbatul rafinat: 5 idei deosebite

Perioada Sarbatorilor de iarna se apropie cu pasi repezi, iar goana dupa cadouri a inceput deja. Cu totii ne bucuram sa daruim si sa primim cadouri de Craciun, insa alegerea cadoului potrivit pentru persoanele speciale din viata noastra nu este intotdeauna usoara.

Optiunile de cadouri pentru barbati nu sunt la fel de numeroase ca cele pentru femei, ceea ce face ca alegerea unui cadou pentru un barbat sa fie putin mai dificila decat alegerea unui cadou pentru o femeie. Pentru un barbat cu gusturi rafinate, optiunile disponibile sunt si mai restranse.

Elena Miu, co-fondatoare MyMan si Gift Concierge cu experienta de peste 10 ani in consilierea pentru alegerea de cadouri, ne-a dat cateva idei de cadouri de Craciun, potrivite pentru barbatul cu stil.

Iata care au fost sugestiile ei:

1. Ofera-i un cadou care ii va dezvolta abiilitatile strategice si nu numai

Set de sah din lemn de maces, de la MyMan

Sahul este un joc de strategie, cu o lunga istorie si traditie. Adesea ridicat la rangul de sport, acest joc te poate ajuta sa iti dezvolti anumite abilitati, precum rabdarea, gandirea strategica sau gandirea creativa.

Un set de sah din lemn de maces reprezinta un cadou versatil, care poate fi daruit atat tatalui, cat si sefului sau chiar partenerului tau de viata. Acest set de sah elegant, intr-o combinatie clasica de alb si negru, are o calitate superioara datorata antentiei la detalii cu care a fost realizat.

2. Un cadou incarcat de simbolism va avea o valoare sentimentala mult mai mare

Statueta din bronz, reprezentandu-l pe Ahile, de la MyMan

O statueta este un cadou rafinat, dar si personal. Daca vrei sa daruiesti o statueta trebuie sa selectezi cu grija scena sau personajul reprezentat, pentru ca acestea ascund un mesaj ce asteapta sa fie interpretat de cel care primeste cadoul.

Printr-un astfel de dar poti sa-i transmiti barbatului special din viata ta cat de important este pentru tine. Ofera-i o statueta care infatiseaza un personaj puternic din mitologie, precum curajosul erou grec Ahile. Astfel poti crea o analogie intre statueta si felul in care il percepi tu el.

3. Alege sa-i faci un cadou practic, dar cu mult bun gust

Geanta de voiaj Avirex, model aviatie

O geanta de voiaj este un must pentru orice barbat, mai ales pentru barbatul nevoit sa calatoreasca in interes business in mod regulat. Fa-i cadou o geanta de voiaj practica, dar si eleganta, potrivita stilului sau.

O optiune calitativa o reprezinta gentile Avirex, inspirate de stilul Fortelor Aeriene Armate ale Statelor Unite ale Americii si realizate din materiale rezistente, menite sa faca fata chiar si celor mai vitrege conditii. Aceste genti sunt incapatoare si bine compartimentate, asa ca sunt potrivite pentru o calatorie de cateva zile, fie ea in interes de afaceri sau nu.

4. Arata-i ca il cunosti si ofera-i un cadou in functie de hobby-urile si pasiunile lui

Decoratiune J-Class Yacht, disponibila pe MyMan

Fie ca detin deja un yacht sau o barca sau pur si simplu si le doresc, foarte multi barbati sunt pasionati de nave si ambarcatiuni. Probabil si tu ai un astfel de barbat in viata ta, chiar daca nu stii inca acest lucru.

Un cadou potrivit pentru un pasionat de nautica este un obiect decorativ cu tema navala si iz vintage. Daca decoratiunea pe care o alegi este si o replica a unui vas scos din paginile istoriei, atunci ea va prezenta si mai mult interes pentru cel ce o primeste. Nu numai ca el se va bucura de aspectul estetic al cadoului, dar ii va face placere si sa studieze modelul real si similitudinea pe care replica o are cu acesta.

5. Tine cont de stilul lui personal si vestimentar atunci cand alegi un cadou 

Set butoni pentru camasa 'Carti de joc', de la MyMan

Butonii sunt accesoriul masculin care completeaza orice tinuta rafinata. Pentru barbatul elegant, a carei garderoba include multe camasi si costume, alege drept cadou un set de butoni fun, cu un design unic, care nu va trece neobservat.

Acest set de butoni pentru camasa este realizat in forma de carti de joc ce formeaza o chinta royala, cea mai rara si puternica combinatie de carti in jocul de poker. Daruieste-i acesti butoni si el se va simti ca un castigator si va avea increderea necesara sa faca fata oricarei situatii.

Pentru mai multe sugestii si idei de cadouri potrivite unui barbat cu stil, viziteaza intreaga colectie MyMan, pentru a descoperi obiecte deosebite, unice in Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare