Casa de Craciun

#tipuri brazi artificiali # braduti artificiali #alegere brad artificial # brazi artificiali #brazi

8 tipuri de braduti artificiali perfecti pentru orice decor

Brazii artificiali sunt de ceva vreme obiecte decorative spectaculoase, cu siluete realiste si beculete care nu se mai incurca. Totodata, ei se intretin usor si au mai multe beneficii pentru care merita luati in consideratie. Nu se scutura, te ajuta sa faci economie prin eliminarea cheltuielii din fiecare an cu un brad noatural si il poti gasi online intr-o multime de stiluri si modele. Indiferent daca vrei un brad inalt, un molid scurt, un pin subtire cu alura de creion care sa nu ocupe mult loc sau chiar o jumatate de copac pentru un spatiu foarte mic, ai de unde alege astfel incat sa gasesti exact ceea ce cauti. Iata cateva modele care s-ar putea sa te convinga de frumusetea si versatilitatea unui bradut artificial.

Bradul clasic artificial de Craciun

 

Acest model de brad este printre cele mai vandute, datorita formei si a culorii foarte apropiate de cea ale unui brad natural. Totodata, el se gaseste la preturi extrem de accesibile, ceea ce il face itrezistibil. Nu mai ramane decat sa cumperi o instalatie cu beculete si cateva podoabe.

Brad artificial bogat

Acest brad va fi usor de confundat cu unul natural, forma densa si numarul mare de ramuri permitand impodobirea lui intr-un mod absolut spectaculos. Bradul dispune de peste 5.000 de varfuri de crengute, ceea ce inseamna ca ai o multime de locuri in care sa poti agata intreaga colectie de ornamente de Craciun.

Muntele elvetian cu 600 de lumini stralucitoare

Folosind o aplicatie pe telefon, luminile din acest model de brad se pot personaliza intr-o diversitate de combinatii de culori, de la dungile curcubeu, pana la culorile echipei preferate de fotbal.

Bradul artificial alb

Daca vrei sa iesi din traditia combinatiei rosu si verde si sa schimbi complet atmosfera in casa ta, alege acest brad artificial alb care imita perfect un pin plin de zapada si este baza ideala pentru beculetele colorate si decoratiile de Craciun.

Arborele artificial argintiu cu leduri

 

Pentru un plus de stralucire, sari peeste bradul alb si alege-l pe cel argintiu cu leduri care va avea un impact si mai mare. Este departe de a semana cu un brad natural, dar va arata spectaculos cand se vor aprinde toate luminile din el.

Arbore artificial stil creion

Iata modelul perfect pentru o locuinta mica! Acest brad artificial tip creion nu ocupa mult spatiu si poate fi pozitionat usor in coltul camerei. Este un brad artificial zvelt cu diametru de 75 de cm care ofera suficient loc sub el pentru cadourile de Craciun.

Bradul artificial negru cu leduri

Cu siguranta nu te-ai gandit ca un brad de Craciun negru poate arata atat de bine! Mergi pe aceasta linie complet netraditionala si vei avea baza perfecta si pentru decoratiile de Halloween din octombrie.

Bradul artificial roz

 

Cu acest model de brad artificial se poate spune ca faci o calatorie in anii ‘60. Cu siguranta va aduce zambetul pe buzele celor care il vor vedea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului