Casa de Craciun

#decoratiuni homemade craciun #decoratiuni conuri de brad #conuri de brad #ornamente craciun #craciun #decoratiuni craciun #decoratiuni sarbatori

7 ornamente simplu de facut din conuri de brad

E suficient sa te plimbi o ora pe aleile unui parc si poti culege o multime de conuri de brad pe care sa le folosesti pentru a realiza decoratiuni pentru Sarbatorile de Iarna. Inainte de toate, conurile de brad trebuie curatate. Spala-le intr-un lighean cu apa calduta, apoi usuca-le timp de 30 de minune in cuptor, pe o folie din aluminiu. Masura este necesara pentru a inlatura praful, dar si rasina de pe ele. Iata cateva idei de ornamente simple si de efect pe care le poti realiza:

Coronita

Creeaza mai intai o structura din sarma cu diametrul de 20 de centimetri. Cu o pensula si cu vopsea alba coloreaza conurile de brad ca in imaginea de mai sus. Cand vopseaua s-a uscat, incepe sa le fixezi pe structura circulara tot cu bucati din sarma. Ai grija sa le distribui cat mai uniform, astfel incat coronita sa fie cat mai plina.

Sursa foto: homesthetics.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului