Casa de Craciun

#decor craciun #casa de Craciun #craciun

7 idei de decorare a livingului de Craciun

Sarbatorile bat la usa si frenezia decoratiilor de Craciun pentru living, locul unde vom pune bradul, a inceput. Insa, oricat ar fi de frumos impodobit, doar bradul de Craciun nu poate face un living complet festiv. Mai ai nevoie si de alte decoratii care sa aduca un plus de farmec camerei unde vei petrece clipe minunate in aceasta perioada, impreuna cu familia sau prietenii. Iata cateva idei din care te poti inspira.

Living vintage de Craciun

Pentru a realiza acest decor, este suficient sa combini cateva ornamente vintage pe care, cu siguranta, le ai in cutia cu podoabe de Craciun, cu o ghirlanda cu floricele. Astfel poti miza pe un aspect frumos, festiv si curat.

Living nautic de Craciun

Daca sufrageria ta are deja o atmosefera nautica (deasupra semineului ai un colac de salvare cu care te-ai ales ca souvenir in urma unei croaziere pe Mediterana), nu iti mai ramane decat sa o adaptezi pentru sarbatori. Ciorapii tricotati cu fir gros pe andrele mari atarnati de semineu si o ghirlanda simpla din crengi de brad natural, vor face diferenta de care ai acum nevoie.

Living cu farmec atemporal

Cateva elemente de sarbatoare si ambalajele de cadouri cu un aer vintage, pot crea rapid o realitate atemporala in camera de zi. Cateva sticle decorative in care ai pus crengute proaspete de brad vor completa de minune atmosfera festiva.

Living albastru si verde de Craciun

Bradul de Craciun impodobit cu decoratii alese preponderent din doua culori, si anume albastru si verde, asezat langa o masa din lemn de mahon de la inceputul anilor 1900 si cateva piese de decor din aceeasi gama de culor (albastru si verde), vor impacta. Ferestrele sunt acum ideale pentru a completa decorul in albastru si verde cu cateva coroane de brad montate pe carlige adezive. Repeta paleta de culori albastru si verde a tematicii, alegand hartia de impachetat cadouri in aceeasi cromatica.

Living alb de Craciun

Daca vrei o abordare mai relaxata a stilului sarbatorilor, poti merge pe o idee minimalista alegand albul si argintiul ca elemente centrale. Afiseaza, deci, numai decoratiile albe sau argintii pe care le ai, ghirlande cu floricele pentru copiii, si luminitele albe. Pentru a adauga accente neutre decorului, poti pune cateva crengute de rozmarin proaspat intr-o vaza, langa semineu.

Living pentru Craciun

Cum altfel ai putea numi acest living, decat Camera de Craciun?! Aspectul de sarbatoare, covorul rosu care acopera intreaga suprafata si verdele de pe perete, spun intreaga poveste, fiind decorul perfect pentru colectiile de decoratii de sarbatoare de epoca, panglici festive, jucarii, ciorapi vintage si cadouri de Craciun.

Living cald si confortabil de Craciun

Cateva scaune acoperite cu blanita calduroasa asezate in jurul unei masute pentru cafea sau cacaco calda, incurajeaza in modul cel mai confortabil si placut conversatiile si impartasirea impresiilor de sarbatoare. Schema clasica de culoare in alb si rosu pasteaza spatiu simplu si curat. Piciorul mesei este realizat dintr-un bustean brut tocmai pentru a aduce un plus de caldura si confort atmosferei care nu trebui sa devina foarte festiva, ci doar foarte primitoare si calda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cele 8 simboluri de bun augur. Tie care iti poarta noroc?

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare