Casa de Craciun

# design casa #amenajare casa #decoratiuni craciun #decoratiuni

6 decoratiuni de Craciun care vor face diferenta! Invitatii te vor invidia pentru ele

Cu siguranta ca ai putea cumpara de la magazin toate decoratiile de Craciun, dar, daca procedezi asa, unde mai este distractia?! Daca vrei sa iti imbogatesti podoabele de Craciun cu unele personale, poti organiza o sesiune de lucru acasa folosind cateva idei Do It Yourself speciale concepute in acest sens si in spiritul sarbatorilor.

Podoabele realizate acasa, impreuna cu cei dragi, vor aduce un plus de caldura si frumusete casei tale, fiind foarte apreciate. Dar, ce conteaza cel mai mult, este timpul petrecut impreuna cu familia pentru a le realiza - acesta este cu mult mai valoros si va plusa cu amintiri imposibil de uitat.

Iata cateva idei din categoria Do It Yourself pe care le poti folosi acum pentru a face cateva decoratii superbe.

Reni - suport pentru cartonase cu numele copiilor din familie

Rudolph cu nasul lui stralucitor isi va gasi rostul in seara festiva! El va intra imediat in atmosfera Craciunului daca ii veti decora coarnele cu sclipici auriu sau argintiu, devenind un suport ideal pentru cartonase cu numele copiilor din casa. Astfel Mos Craciun va stii mai bine la ce copii a venit in seara magica!

Suporturi lumanari cu decupaje

Daca dispui de o masina de decupat pentru vinilin sau alte materiale si poti obtine usor cele mai frumoase imagini decupate, le poti folosi pentru a decora diverse borcanase de sticla si a realiza suporturi incredibile pentru lumanari. Utilizeaza masina pentru a decupa o banda cu un peisaj forestier cu brazi de pe un vinil alb si lipeste-l pe peretii unui suport de lumanari transparent - va arata incredibil!

Globulete vopsite in vopsea pentru tabla neagra pentru creta

Personalizati propriile globulete! Aveti nevoie de globuri, vopsea pentru tabla pentru creta si un pix alb. Este de ajuns sa vopsiti globuletele cu vopseaua neagra si apoi sa completati cu un design adecvat de sarbatori si sa le personalizati cu numele celor din casa sau cu zile importante cum ar fi data de nastere, data aniversarilor, etc.

Suporturi pentru servetele decorate cu turta dulce

Iata o idee inedita si cat se poate de inspirata si in consens cu simbolurile sarbatorilor, functionala si delicioasa totodata. Ai nevoie de o panglica de matase, frumos colorata si cateva bucati de turta dulce in forme specifice iernii - stelute, reni, casute acoperite cu zapada, brazi, etc. Fa o mica gaura in bucata de turta dulce si trece panglica prin ea. Se poate folosi apoi pentru a lega servetul si a fi pusa in farfurie pe masa de Craciun.

Suport de lumanari din bete de scortisoara

Ce poate fi mai potrivit decat sa aduci mirosul scortisoarei in casa ta in preajma sarbatorilor de iarna?! Este se ajuns sa pui bete de scortisoara in jurul unei lumanari si sa le fixezi cu o banda de cauciuc pe care sa o acoperi cu o panglica sau o sfoara de in.

Vaze din sticle de vin

Picteaza sticlele goale de vin cu modele care sa aminteasca de vacanta si de Craciun! Dupa uscare, umple-le cu flori sau frunze proaspete sau false.

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea