Casa de Craciun

# coronite vesele craciun # coronite de craciun #decorare casa craciun #coronite #craciun

6 coronite vesele care vor aduce bucurie in casa ta

Craciunul aduce magia si veselia in casa ta. Exista foarte multe metode de a decora usa de la intrare. Alaturi de ghirlande si de pomul de Craciun din camera de zi, poti sa iti dovedesti spiritul festiv punand o coronita de Craciun la usa. Iti prezentam mai multe idei de coronite pe care le poti lua in calcul pentru decorul de Craciun in acest sezon.

Coronita din ornamente de Craciun

Aceasta coronita se poate decora usor si va atrage atentia in momentul in care atasezi pe ea elemente decorative in nuante calde cum sunt rozul, rosul si portocaliul sau galbenul si auriul. Poti pune pe o parte nuante si tonuri reci cum sunt violetul si albastrul, in timp ce in partea cealalta poti pune culori calde cum sunt rosul, galbenul, oranjul si alte similare.

Coronita de tip fagure auriu

Poti reutiliza si recicla rulourile de hartie igienica, transformandu-le intr-o coronita foarte subtila si delicata. Poti pune mici clopotei de aur atunci cand vrei sa auzi clinchete fericite in momentul in care cineva iti deschide usa.

Coronita din flori de hartie

Pentru ca micutii nu apreciaza niciodata elementele de ambalare a cadourilor iti poti tranforma funditele si florile de hartie de pe cutiile de cadouri intr-o coronita colorata pe care sa o folosesti in fiecare an. Poti combina mai multe culori si cu siguranta vei obtine articolele dorite.

Coronita din ornamente de pom stralucitoare

Sigur iti va fi greu sa te desparti de globuletele din copilarie ceea ce inseamna ca le poti reutiliza pentru a le da viata intr-o coronita interesanta, de care sa te bucuri foarte mult timp de acum in colo.

O coronita cu zapada si povesti

Aceasta coronita simpla simbolizeaza pe deplin ideea de sarbatoare: copaci acoperiti cu zapada, cantece de Craciun, materiale speciale si mesaje interesante. Poti adauga orice element decorativ doresti si chiar poti pune o serie de elemente decorative stralucitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa creezi o poveste si este cu siguranta necesar sa tii cont de culorile specifice sezonului rece si sarbatorilor de Craciun asa cum este rosul, verdele si albul sau argintiul si auriul.

Coronita festiva din dopuri de pluta

La petrecerea de sarbatoare cu siguranta vei deschide mai multe sticle. Poti folosi dopurile de pluta, alaturi de clopotei rosii pentru a adauga o nota festiva usii. In plus, o astfel de coronita este foarte decorativa si interesanta. Daca ai dopuri de pluta cu desene este cu atat mai bine pentru ca vei reusi cu siguranta sa creezi o imagine de ansamblu interesanta.

Toate aceste idei pot fi puse in scena cu ajutorul intregii familii. Recomandarea noastra este sa implicati inclusiv copiii si veti reusi cu siguranta sa petreceti un timp foarte placut in familie. De asemenea, poti lasa copiii sa fie creativi si sa isi construiasca propriile coronite cu care sa isi decoreze usile de la dormitoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea