Casa de Craciun

# amenajare casa craciun #craciun #decoratiuni craciun #decoratiuni

5 trenduri de amenajare a casei care vor face furori de Craciun

In magazinele de decoratiuni interioare sunt de ceva timp o multime de accesorii si obiecte de decor pentru Craciun. Poate ti-ai facut deja o idee despre ce se poarta anul acesta, de Sarbatori, urmarind postarile de pe Instagram si tot felul de filmulete care te invata cum sa confectionezi acasa accesorii inedite. Exista insa cinci trenduri de amenajare care vor face furori de Craciun. Daca vrei ca unele dintre aceste trenduri sa se regaseasca si in casa ta, cu ocazia Sarbatorilor care se apropie, descopera care sunt acestea si vezi care se potrivesc cel mai bine in intreg decorul locuintei tale.

Decoratiuni inspirate din ingrediente culinare

Trendurile in materie de decoratiuni pentru Craciun vor fi inspirate si anul aceste de retelele de socializare. Cei care sunt impatimiti ai Instagramului sunt deja la curent cu o multime de emoji si imagini virale care circula pe aceasta retea de socializare, de aceea nu va fi o surpriza pentru ei cand faimoasele bagel curcubeu sau apetisantele fructe de avocado isi vor face loc in bradul de Craciun sub forma unor decoratiuni interesante. Ornamentele inspirate de ingredientele culinare sunt tot mai pe val, asadar poti sa iti manifesti dragostea pentru avocado, varza de Bruxelles sau vata pe bat prin intermediul decoratiunilor de Craciun.

Puterea pompomilor colorati

Pompomii sunt peste tot in acest sezon. I-ai observat pana acum pe multe piese vestimentare, pe sosete, accesorii, pe cosuri de depozitare si chiar pe ambalaje. De ce nu i-ai folosi si pentru a decora casa de Craciun? Pompomii cat mai colorati se numara printre trendurile care fac furori anul acesta, de Craciun si poti incerca si tu sa faci cateva decoratiuni pe care sa ii aplici.

Decoratiuni handmade in stil boho

Stilul boho continua sa fie in trend si nu da semne ca ideile de a veni de fiecare data cu ceva nou s-ar epuiza. Anul acesta de Craciun, poti incerca sa adopti si tu din influentele acestui stil, decorand casa cu accesorii realizate manual precum cele din macrame sau broderii si impletituri inedite.

Decoratiuni metalice

Craciunul inseamna printre altele si cat mai multa lumina si stralucire pe care le poti avea cu ajutorul unor accente metalice. Pentru ca si bradul tau de Craciun sa respecte trendurile acestui sezon care mizeaza pe cat mai multe detalii metalizate, atunci amesteca mici ornamente din metal printre globurile pe care le-ai pastrat din anii trecuti. Efectul va fi senzational!

Carourile jucause revin in tendinte

Modelele cu carouri si cele care imita tartanul revin in tendinte, atat in materie de decoratiuni de interior cat si in moda. De aceasta data insa, modele sunt putin reinterpretate cu ajutorul culorii si prin felul in care sunt dispuse spatiile. Chiar daca este Craciunul nu cauta doar sa urmezi liniile traditionale, cum sunt culorile rosu si verde, de exemplu poti alege o patura decorativa in carouri, dar care are culori mai deschise, mai pastelate.

Surse foto: realsimple.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea