Casa de Craciun

#casa de Craciun #craciun #dezavantaje # preturi avantajoase #brad artificial

5 motive sa alegi un brad artificial

Te-ai hotarat sa optezi pentru un brad artificial, pentru a nu mai cheltui anual bani pe un brad nou? Afla care sunt avantajele si dezavantajele achizitionarii unui astfel de brad.

 

1. Economisesti bani. Sa cumperi an de an un brad natural poate fi destul de costisitor. Achizitionarea unui brad artificial iti poate reduce drastic cheltuielile alocate anual de Sarbatori. Desigur, exista si brazi artificiali al caror pret poate fi extrem de piperat.

2. Investitie pe termen lung. Un brad artificial este o achizitie pe termen lung, acesta putand fi reutilizat an de an, fara probleme.

3. Design variat. Spre deosebire de brazii naturali, cei artificiali mai au un mare atu, si anume, designul. Astfel, pe langa clasicii brazi verzi poti alege brazi albi, galbeni, bleu, roz, rosii sau mov ori brazi cu leduri. De asemenea, acestia au ramuri dese pe toata inaltimea trunchiului.

4. Nu se usuca si nu se scutura. Spre deosebire de brazii naturali, care dupa aproximativ o saptamana isi schimba drastic aspectul, brazii artificiali nu se usuca, fiind la fel de frumosi indiferent cat timp ii tii impodobiti. In plus, un alt avantaj il reprezinta faptul ca nu trebuie sa aspiri zilnic locuinta, deoarece acele acestora nu se scutura.

5. Sunt mai siguri. Multi dintre brazii artificiali sunt creati din materiale care previn producerea incendiilor. Atentie insa! Asta nu inseamna ca poti utiliza surse de foc in preajma lor sau instalatii electrice defecte.

Dezavantajele

1. Nu miros. Un brad artificial nu va mirosi niciodata precum unul natural.

2. Nu este prietenos cu mediul. Desi ai crede ca un brad artificial este ecologic (ajutand astfel la salvarea padurilor), trebuie sa stii ca acestia sunt fabricati din materiale toxice pentru mediu si nu sunt biodegradabilli. In plus, brazii creati din PVC contin materiale toxice pentru animalele de companie si copii.

3. Nu imita intocmai brazii naturali. Oricat de bine ar fi creati, brazii artificiali nu vor avea niciodata aspectul unui brad natural.

Sursa foto: angusreid.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea