Casa de Craciun

#amenajare masa craciun #masa craciun #casa

5 moduri fancy de a amenaja masa de Craciun

 

Esti gata sa obtii cea mai frumoasa masa de sarbatoare pe care ai avut-o vreodata? Te putem ajuta! Iti prezentam cateva idei uimitoare din care sa te inspiri pentru a obtine un design superb, festiv si inpirat pentru masa ta de Craciun.

Decor cu scrisori de la Mos Craciun in alb si rosu

Oaspetii tai vor fi incantati sa descopere scrisoarea pe care au primit-o de la Mos Craciun! Un servetel alb pliat in forma de plic are rolul vedeta intr-un decor alb si rosu inspirat din bomboanele nelipsite in bradul de Craciun. Nu uita de renii metalici pentru formele de fursecuri pe care ii poti decora, bradutii realizati din sfoara in alb si rosu, paiul din pahar cu linii albe si rosii si… orice altceva mai poti folosi in aceleasi culori alb si rosu.

Decor cu mesteacan

 

Cine spune ca picnicurile la baza padurii s-au terminat odata cu venirea anotimpului rece? Adu culorile si texturile specifice padurii pe masa ta festiva cu cateva elemente simple si usor de realizat. Lemnele de mesteacan pe care le poti lua din magazinele artizanale pot deveni usor suporturi sezoniere pentru lumanari - este nevoie doar de o gaura rorunda in varf, suficient de mare incat sa incapa o lumanare conica. Un suport de farfurii maroniu din panza, va ajuta la realizarea unei atmosfere naturale. Mai ramane doar sa pliezi servetelul in forma de copac si sa il asezi pe farfurie. Cauta online tutoriale din care sa inveti cum poti plia un servetel in forma de brad.

Decor de iarna

 

Creeaza o padure de iarna pe masa ta si adu cateva felii de busteni in chip de suport pentru farfurii. Folseste si alte discuri din lemn in rol de suport de pahare, un sir de clopotei legati cu elastic pentru a lega servetelul si cateva decoratii albe, cum ar fi un ren in miniatura sau alte animalute, pentru a completa decorul de iarna.

Decor auriu

Nu tot ce straluceste este aur, dar acest decor auriu arata cat se poate de festiv si impresionant pentru masa de Craciun. Ai nevoie de un suport de farfurii auriu, asemanator unui cuib si catvea decoratii aurii cun ar fi un cadou fumos ambalat - in auriu, o pasare aurie si cateva ornamente in forma de raze de soare - aurii si ele, desigur.

Decor argintiu

 

Daca nu te-am convins cu auriul, iti prezentam o idee de decoratii pentru masa de Craciun cu argintiu. Evoca atat de bine zapada de afara! Aseaza fulgii de zapada cu sclipici argintiu pe un suport de farfurii sau un napron din tesatura argintie. Un globulet cu sclipici argintiu asezat pe farfurie poate completa armonios aranjamentul. Desigur, poti folosi si alte decoratii argintii pe care le mai ai cum ar fi un cerb sau un ren in miniatura cu sclipici argintiu, un obiect decorativ cu bile argintii, un stilou argintiu, cativa clopotei argintii pentru taiat fursecurile si lista poate continua. Depinde numai de tine sa stabilesti unde te opresti cu decoratiile argintii de pe masa de Craciun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea