Casa de Craciun

#Craciun 2018 #decoratiuni craciun #decoratiuni sarbatori

5 moduri amuzante de a decora intrarea in casa iarna aceasta

Gata! S-a dat startul competitiei pentru cea mai frumos decorata casa, curte, usa de intrare si asa mai departe. Ce-i drept nu e chiar un concurs in toata regula, dar trebuie sa recunoastem ca fiecare dintre noi vrea sa faca ceva si mai deosebit decat vecinul sau.

De aceea am realizat o colectie de imagini care sa te inspire cand vine vorba despre infrumusetarea zonei de la intrarea in casa in aceasta iarna.

Un fel de brad

Ai nevoie de niste sarma groasa pe care sa o fixezi intr-un ghiveci mare asa incat sa prinda forma unui obelisc. Adica ceva de genul unui con urias. Pe acest cadru poti aseza ghirlande luminoase, globuri si ornamente de tot felul. E, daca vrei, o alternativa minimalista la brad.

Borcane luminoase

Da, da, suna ciudat, dar cand te uiti la imagine intelegi imediat despre ce este vorba. Ai nevoie de borcane din acelea de 800 de grame, cu capac. Cauta prin cutia cu decoratiuni din anii trecuti ghirlande luminoase incurcate. Acelea pe care nu le mai folosesti oricum in brad. Introdu-le in borcanele acestea, apoi prinde-le manunchi cu sarma si panglica si ai realizat probabil una dintre cele mai interesante moduri de a decora zona de intrare a casei.

Coronita din gheme

Niste pulovere vechi care stau prin sifonier nepurtate de vreo doi, trei ani abia asteapta sa se transforme intr-o piesa de decor eleganta. Cum? Pur si simplu scoti firul din materialul tricotat si il faci gheme mici, de dimensiuni relativ egale. Apoi, cu silicon topit, le fixezi in forma unei coronite. Poti adauga si cateva globuri sau ornamente, pentru mai multa stralucire. Ai obtinut astfel o coronita pe care o vei putea folosi ani buni de acum inainte.

Cadourile Mosului

Stii cutiile acelea de pantofi mai mari si mai mici cu care nu stii niciodata ce sa faci? Ei bine, e randul lor sa isi faca treaba. Inveleste-le in hartie de cadouri, cu funde mari, rosii. Aseaza-le unele peste altele la intrare si lasa-i pe toti vecinii sa se intrebe cu invidie ce ti-a adus tie oare Mos Craciun? Si de ce doar tie?

Luminite stralucitoare

Aerul rece ne da fiori, insa atunci cand ne inconjuram de lumina si culoare parca deja caldura ne cuprinde mai usor. De aceea iti propunem acest gen de decorare a zonei de intrare in casa. Foloseste cat mai multe ghirlande luminoase cu care sa ornezi fiecare coronita, fiecare ghiveci, fiecare coltisor, asa incat sa straluceasca totul. Cu un pridvor ca acesta nici Mos Craciun nu va mai intra in casa in modul sau traditional, pe horn, ci va prefera usa de la intrare.

Foto: homebnc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului