Constructia casei

#rulouri #amenajarea casa #Analko

Visul tehnologic al casei tale: rulourile exterioare automate

Rulourile exterioare din aluminiu pot servi unei varietati de scopuri, fie ca ne referim la siguranta, intimitate sau protectie impotriva intemperiilor vremii. Sunt potrivite atat pentru uz domestic cat si comercial, fiind utile in a ne asigura o protectie eficienta a ferestrei fara a da casei noastre un aspect de inchisoare. Unul dintre cele mai evidente beneficii ale rulourilor de aluminiu il reprezinta securitatea.

Rulourile exterioare sunt foarte des gasite la magazinele care au vitrine largi din sticla, caz in care riscurile unei spargeri sunt destul de mari. Avand legaturi rigide, rulourile pot rezista aproape oricarei incercari de a fi ridicate manual. In plus, fiind rezistente la taiere sau casare, protejeaza o proprietate in fata unor lovituri accidentale precum si a unor incercari de patrundere prin efractie. In general hotii le vor vedea si se vor orienta catre alte locuri mai usor accesibile.

Uz rezidential sau comercial

Pentru locuintele individuale rulourile exterioare de aluminiu, montate profesionist, pot oferi intuneric complet pentru atunci cand dormiti, ceea ce poate fi foarte important in zonele urbane in care exista lumini stradale amplasate in proximitatea ferestrelor.

Rulourile exterioare va pot oferi de asemenea intimitate atunci cand va doriti sa fiti feriti de ochii vecinilor. In cazurile unor proprietati comerciale rulourile exterioare din aluminiu confera un surplus de siguranta si rezistenta pentru o vitrina de dimensiuni mari in zonele in care distrugerile accidentale sau vandalismul pot reprezenta o problema, in special in afara programului.

Rulourile pot fi de asemenea folosite pentru a asigura o intarire suplimentara invelisurilor halelor sau spatiilor de productie care sunt departe de zonele cu trafic.

Utilizarea aluminiului

Aluminiul este usor, nu necesita o mentenanta complexa si poate fi curatat foarte usor. Acesta asigura o protectie exterioara comparabila cu otelul insa fara greutatea acestuia, fiind ideal pentru spatiile comerciale sau rezidentiale oferind posibilitatea unei personalizari mai facile a designului.

Aluminiul este rezistent in cele mai aprige conditii climatice si, tinand cont de conditiile climatice de la noi, ofera o protectie superioara in fata schimbarilor vremii si asigura o izolare fata de curentii de aer.

De ce este important controlul de la distanta

Rulourile manuale sunt foarte bune insa daca ai mai mult de 3-4 ferestre, ridicarea fiecareia in parte poate deveni deranjanta. Pentru a le ridica pe rand poti pierde o buna parte din zi. Si cum procedezi daca ai nevoie sa le inchizi pe toate deodata in graba?

In mod normal atata vreme cat le poti ridica manual, este foarte probabil ca si alte persoane cu intentii nu prea bune sa poata faca acelasi lucru. In timp ce rulourile exterioare cu actionare manuala iti confera protectie si siguranta, un rulou modern operat electronic prin telecomanda poate oferi mult mai mult in domeniul sigurantei si al eficientei.

Un alt mare avantaj al rulourilor exterioare automate este faptul ca acestea pot fi instalate in locuri mai greu accesibile cum ar fi lucarnele sau ferestrele ce sunt folosite pentru iluminatul scarilor.

Oriunde sunt localizate, acest tip de rulouri exterioare cu telecomanda necesita mult mai putin efort fizic pentru a fi ridicate, operatiunea automata fiind una rapida si lina. Este suficient sa apesi un buton al telecomenzii pentru a actiona toate rulourile in acelasi timp.

La fel ca si alte dispozitive similare, rulourile exterioare automate sunt operate prin unde radio, de la distante de pana la 30m, chiar si in situatiile in care exista obstacole. Daca sunt instalate panouri de control adecvate, fiecare rulou exterior poate fi operat individual pentru o flexibilitate mai mare sau toate in acelasi timp pentru rapiditate.

Rulourile exterioare de ultima generatie pot fi programate astfel incat sa se deschida sau sa se inchida automat la o anumita ora sau la anumite intervale, indiferent daca este sau nu cineva acasa. Ba chiar pot fi setate sa fie operate de la un PC printr-o legatura USB astfel incat sa le puteti controla chiar daca va aflati in partea cealalta a lumii.

Construite dupa dorintele tale

Rulourile exterioare automate pot fi operate cu diverse surse de alimentare ceea ce le face foarte eficiente chiar si in zonele greu accesibile. Rulourile pot fi montate pe structuri deja existente dar si odata cu tamplaria, pentru casele noi.

Pentru mai multe informatii puteti accesa website-ul Analko www.analkodoors.ro sau puteti lua legatura cu expertii nostri la numarul de telefon 021.493.05.03.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului