Constructia casei

#usi de sticla securizata # usi de sticla #usi

Usi de sticla securizata – Pasim impreuna catre o noua dimensiune a vietii marca Securit International

Din cele mai vechi timpuri, sticla si-a gasit aplicabilitatea in diverse scopuri, atat tehnice, cat si decorative. In prezent, gama de produse din sticla este deosebit de variata: de la cabine de dus, balustrade de sticla, geamuri termopan, pana la usi de sticla securizata sau mobilier din sticla.

Scurt istoric al modalitatii de fabricare a sticlei

Se spune ca sticla a fost descoperita in trecut, accidental. Cei mai vechi cunoscatori ai mestesugului sticlei au fost egiptenii din Antichitate, maestri in procedeul de fabricare, taiere si slefuire.

Ulterior, cand oamenii au inteles utilitatea practica si avantajele economice ale produsului final, sticla a devenit mai mult decat un obiect care transpare ceea ce este in interior de ceea ce este in exterior.

Mestesugarii din acea perioada au inceput sa creeze obiecte de sticla, atent decorate, cu pietre pretioase, a caror sclipire atrageau, inevitabil, atentia oamenilor, in special a celor instariti.

Astazi, fabricarea si prelucrarea sticlei se afla printre cele mai fascinante procese din lume. Aceasta se obtine prin topirea, in cuptoare speciale, a unui amestec compus din nisip de cuart (sau calcar), carbonat de sodiu, piatra de var, alaturi de alte materiale auxiliare.

Cand fabricarea sticlei se transforma in arta

Britanicii au fost primii care au inteles cat de importanta este sticla din punct de vedere al aplicabilitatii practice, dar au ignorant aspectul estetic. Ei au introdus in procesul de fabricare carbunele, pentru a spori rezistenta sticlei.

Cea mai veche fabrica de sticla din Bucuresti, Securit, reuseste cu success sa imbine functionalitatea, dar si aspectul decorativ. Fabrica este renumita pentru modul atent de fabricare a sticlei si pentru proiectele complexe, care satisfac cele mai exigente cerinte.

Website-ul de prezentare al celor specializati cu arta de manipulare a sticlei dezvaluie proiecte impresionante, precum cele ale productie de:

  • Pardoseli de sticla

Acestea reprezinta un proiect modern si indraznet de design interior. Scopul unei astfel de pardoseli este de a crea un spatiu sofisticat, in timp ce reflexiile aduc beneficii incaperilor mici, in privinta luminozitatii.

Compania Securit garanteaza ca, desi sticla pare a fi un material fragil, pardoseala de sticla securizata este mai rezistenta decat parchetul sau gresia si poate fi montata in orice cladire.

  • Usi de sticla securizata

Spre deosebire de usile normale de sticla, acestea au multiple beneficii tehnice, precum:

  • Stabilitatea la temperaturi inalte - Care pot sa ajunga pana la 200 de grade este ridicata;
  • Rezistenta la socuri;
  • Posibilitatea de accidentare este redusa deoarece spargerea se realizeaza in particule foarte mici;
  • Protejare impotriva zgomotelor;
  • Sistem de inchidere-deschidere sigur si precis;
  • Design sofisticat.
  • Vitralii moderne

Angajatii Securit sunt preocupati si de aspectul incaperilor, de aceea sunt specializati si in realizarea vitraliilor, care sunt asemuite cu operele de arta.

Este o metoda originala de a personaliza locuinta deoarece au un rol decorativ impresionant. In acest fel, Securit imbina functionalitatea tehnica cu elemente de design modern.

Acceseaza website-ul de prezentare www.securitinternational.ro si patrunde in lumea fascinanta a sticlei.

Vei observa ca Securit este o companie specializata si in fabricarea de oglinzi, cristale, decoratiuni, dar si de tamplarie termopan, usi de sticla securizata si geamuri termopan.

Consultantii Securit iti stau la dispozitie pentru a-ti dezvalui cateva din secretele prelucrarii sticlei, dar si pentru reflecta unicitatea proiectelor tale

Date de contact

  • 021 321 31 77
  • office@securitinternational.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea