Constructia casei

#avantaje bca #constructia casei #bca

Top 5 avantaje ale construirii unei case din BCA

Ai decis sa iti construiesti o casa a ta, dar nu te-ai hotarat inca ce fel de material sa folosesti? Specialistii in constructii de la Celco iti recomanda cu incredere BCA-ul. Are o multime de avantaje: e usor, e eficient din punct de vedere termic si e foarte rezistent. Iata toate atuurile pe care le au blocurile de BCA:

1. Sunt ecologice

Daca te numeri printre cei care isi doresc o casa in armonie cu natura, atunci BCA-ul este alegerea potrivita. Nisipul, apa, cimentul si varul aflate in compozitia blocurile de BCA sunt non toxice si nu polueaza mediul. blocurile de BCA Celco sunt 100% naturale, asadar locuinta ta va deveni caminul de vis.

2. Sunt usoare

Un alt avantaj al BCA il reprezinta faptul ca este un material de constructie foarte usor si care nu necesita un volum mare de armatura. In plus, e binestiut faptul ca o constructie usoara rezista mai bine la un cutremur, intrucat forta seismica actioneaza cu o forta direct proportionala cu masa cladirii. Iar blocurile de BCA Celco au acest mare atu: au cea mai mica densitate dintre toate materialele de zidarie din Romania ( 350 kg/m3, pentru CELCO MEGATERM PLUS).

3. Sunt termorezistente

La prima vedere, ai putea crede ca o casa din BCA are neaparata nevoie de termoizolatie cu polistiren. Nu este adevarat! Specialistii spun ca tocmai consistenta materialului nu permite absorbtia apei in profunzime, evitandu-se astfel problemele legate de igrasie si condens, avand totodata o conductivitate termica extrem de scazuta. Alege blocurile de BCA CELCO MEGATERM pentru un confort termic sporit. Vei avea parte de un climat interior placut atat pe timp de vara, intrucat caldura de afara nu va patrunde in locuinta, cat si pe timp de iarna, pentru ca peretii din BCA nu permit pierderea caldurii din interior. Acest lucru se traduce prin economii la racirea sau incalzirea locuintei.

Peretii care au o grosime incepand cu 350 mm, nu au nevoie de termoizolatie. In cazul acestora specialisii recomanda MEGATERM PLUS, material special creat pentru zidarie. Iar daca zidul este construit cu MEGATERM PLUS, zidul este si mai rezistent din punct de vedere termic.

4. Nu ard

Un alt avantaj major al unei case construita din BCA este rezistenta ei in fata focului, devenind practic o bariera impotriva incendiilor. In plus, faptul ca nu necesita termoizolatie suplimentara, cu placi din polistiren, e un alt atu al blocurilor de BCA Celco, intrucat se stie ca polistirenul si adezivii folositi pentru fixarea lui sunt extrem de inflamabili.

5. Raport foarte bun calitate-pret

Evident ca oricine isi doreste sa construiasca o casa cat mai ieftin, dar fara sa faca rabat la calitate. Blocurile Celco au un raport excelent calitate-pret, astfel ca sunt solutia optima pentru casa pe care ai visat-o dintotdeauna.

Sursa foto: hausjournal.net

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea