Constructia casei

#Salamander #termopane

Termopanele din PVC Salamander, cat de bune sunt ?

Compania Salamander este bine cunoscuta drept un jucator de top in industria termopanelor.

 

Au o gama variata de modele si culori si pot fi personalizate special pentru locuinta dvs.

Termopanele au aparut ca o alternativa ale clasicelor geamuri sau usi din lemn, acestea fiind etansate mult mai bine si cu o rezistenta sporita in timp.

Termopanele de la Salamander sunt bine cunoscute pentru calitatea exceptionala pe care o au.

Cel mai important lucru atunci cand vreti sa achizitionati o tamplarie termopan este sa stiti numarul de camere care il au. Aceste camere sunt niste canale care se comporta ca o bariera, astfel diminuand pierderile de caldura iarna sau racoarea din locuinta in verile toride.

Geamul tripan a revolutionat industria termopanelor avand 3 geamuri pe toc astfel diminuand simtitor poluarea fonica dar si pierderile termice.

Patru tipuri de tamplarie PVC Salamander:

Termopane Salamander Streamline 76

Termopanele Streamline 76 au in componenta 5 camere cu 2 garnituri  ele inbunatatind eficienta energetica cu 25 – 30 %.

Feroneria ROTO este capabila de un reglaj pe 3 directii astfel ele pot fi ajustate foarte usor si rapid aproape de catre oricine.

Acestea pot fi montate la alegerea dvs cu 2 tipuri de sticla, de 24 mm sau tripan de 40 mm.

Sunt certificate Greenline si au un coeficient de trasnfer termic K = 1.1 W/mpk

Termopane Salamander Brugmann bluEvolution 73

Sistemul de termopane Salamander Brugmann bluEvolution 73 are o densitate ridicata avand o intretinere mult mai usoara a tamplariei si o mai lunga durata de viata.

Acestea etansaza puternic, avand armatura de otel fiind foarte stabile si asigura o mai puna protectie in formarea puntilor termice.

Ele dispun de mai multe tipuri de deschidere, batante, basculante, oscilo-batante, pliante si oscilo-paralele.

Ca si in cazul tuturor geamurlor si usilor din locuinte securitatea este foarte importanta ele avand un coeficient de efractie de pana la RC 2.

O alta caracteristica importanta a acestor geamuri este protectia fonica de pana la 46 dB asigurandu-va linistea de care ai nevoie impotriva traficului si a zgomotelor nedorite.

Acestea pot fi personalizate in diverse culori de la alb pana la culoriile naturale ale lemnului.

Termopane Salamander Brugmann bluEvolution 82

Termopanele bluEvolution 82 au o adancime constuctiva de 82 mm ceea ce poate asigura o etansare sporita si o pierdere termica mult mai mica, fiind recomndate pentru casele pasive. Ea este realizata din materiale reciclate in proportie de 100% fiind unele dintre cele mai ecologice tamplarii de pe piata.

Tamplaria pvc are in structura 6 camere si este doata cu 3 randuri de geamuri (tripan) avand astfel confortul si siguranta de care aveti nevoie.

Termopane Salamander bluEvolution 92

Un nou nivel de performanta a fost atins de Salamander cu tamplaria pvc bluEvolution 92. Tamplaria este formata din 6 camere si o adancime constructiva de 92 mm care asigura o protectie termica foarte ridicata astfel evitand pierderiile de caldura pe parcursul iernilor geroase.

Acest model de tamplarie intruneste toate aspectele de care aveti nevoie atunci cand vreti sa schimbati sau sa achizitionati pentru noua locuinta geamurile sau usile.

Accesorii

In afara de tamplarie, au o larga gama de accesorii.

Plasele impotriva insectelor. Acestea se monteaza rapid pe cadrul geamului sau a usi putand sta linistiti cu acestea deschise in timpul veriilor toride.Acestea se pot monta atat cand ati achizitionat tamplaria cat si dupa ele fiind un must have pentru orice locuinta.

Cand ati luat decizia sa va schimbati ferestrele si usile tot ce trebuie sa faceti este sa contactati compania iar ei gratuit se vor deplasa la dvs pentru a masura perfect locul unde vor fi montate si sa stabiliti modelul, culoarea si accesoriile pe care le doriti, ei chiar putand recomanda anumite modele pentru diverse spatii care sunt mai racoroase sau mai calde. Vezi pe blogul salamander noi informatii privind termopanele de calitate.

FOTO: termopane-salamander.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea