Constructia casei

#tendinte amenajari #amenajare casa #amenajari interioare

Tendinte noi in amenajarile interioare – sfaturi oferite de expertii Maurer Imobiliare

In toate domeniile se petrec schimbari tot mai multe, iar acestu lucru nu exclude in nici un caz amenajarile interioare. Noile tendinte in materie de amenajare a incaperilor au rolul de a-i ajuta pe proprietari sa se simta cat mai in largul lor in propria locuinta, de aceea, Maurer Imobiliare le iese tuturor in intampinare cu cateva sfaturi practice vizavi de acest aspect, pe care le pot lua in considerare toti cei ce doresc o schimbare notabila.

Cine este Maurer Imobiliare si cu ce se ocupa?

Maurer Imobiliare este unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori imobiliari, ce s-a facut remarcat pe piata din Romania datorita calitatii serviciilor pe care le ofera in ceea ce priveste construirea locuintelor de la 0, dar si in legatura cu analizele pe care le face diverselor apartamente si garsoniere.

Principalul obiectiv al companiei este de a le iesi in intampinare tuturor celor ce le solicita serviciile legate de nevoi specifice. Mai exact, specialistii de la Maurer Imobiliare pun la dispozitia clientilor toate cele necesare pentru a realiza o analiza specifica intr-o maniera cat mai sigura si mai profesionista, astfel incat sa le ofere clientilor siguranta ca imobilul pe care il vor achizitiona le va garanta tot confortul de care au nevoie pentru un trai decent. De asemenea, compania vine in intampinarea nevoilor clientilor si cu diverse oferte de imobiliare Brasov.

Care sunt noile tendinte in materie de amenajari interioare?

Si in anul care urmeaza se anunta schimbari spectaculoase in ceea ce priveste amenajarile interioare. Lumea este in continua schimbare, iar acest aspect s-a indreptat si catre aceasta directie. Exista nenumarate elemente care au luat o tenta diferita inca de pe acum, acestea incluzand electrocasnicele in nuante inchise, mobilierul in mai multe culori pentru decorarea bucatariei, decorul minimalist scandinav, semineele deosebite prin design, baile cu oglinzi in forme diverse si altele asemenea.

Minimalism de inspiratie scandinava – este destul de evident faptul ca prezenta stilului scandinav se face tot mai resimtita in locuintele romanilor, astfel ca atat acestea, cat si interioarele din intreaga lume s-au orientat catre acest stil inedit. Expertii Maurer Imobiliare ii indruma pe cei care simt nevoia de schimbare catre decorurile minimaliste inspirate de stilul nordic simplist, facand exceptie de la accentele baroc care au fost in trend anii trecuti.

Mobilier in finisate si culori diverse – daca pana nu demult, abia se gaseau in cateva locuinte bucatarii decorate intr-o maniera mai speciala, care sa includa mobila de diverse culori si finisaje, in zilele curente, tot mai mare este numarul celor care opteaza pentru mobila de diferite nuante, destinate acestei incaperi. Aceasta a devenit noua tendinta a anului, chiar daca pentru unii nu este neaparat un element de noutate. Asadar, expertii Maurer Imobiliare recomanda asortarea bucatariilor cu ansambluri de mobilier realizate in texturi diferite, din materiale precum lemn, mdf sau pal, dar si combinatii ale acestora. In acest mod, cei care detin deja mobila provenita din mai multe colectii, nu trebuie sa simta nici un disconfort, pentru ca acest lucru a devenit o moda promitatoare.

Electrocasnicele din otel negru – in aceeasi incapere a locuintei, adica in bucatarie, s-au inlocuit clasicele culori deschise ale eletrocasnicelor cu diverse nuante de negru, astfel ca mobilierul nu este singurul care isi schimba infatisarea in acest an. Asadar, atat acestea, cat si bateriile de la chiuvete sau celelalte accesorii intrebuintate in acesta incapere au devenit un adevarat element de noutate care a acaparat cele mai multe bucatarii. In comparatie cu anii trecuti, cand la mare cautare erau acele elemente realizate din otel emailat, din cupru, alama sau din inox sclipitor, acest an dicteaza alegerea celor din otel negru, fie mat, fie lucios. Rolul acestuia este de a conferi oricarei bucatarii moderne eleganta si sobrietate.

Oglinzile in forme si design-uri cat mai diferite – nu este nici o neregula in utilizarea oglinzilor clasice, in forme dreptunghiulare sau patrate, pentru a infrumuseta baia, insa in acest an, toate celelalte forme au devenit un adevarat trend. Oricine doreste sa renoveze locuinta si sa inlocuiasca piese de mobilier vechi cu altele noi, ar trebui sa aiba in vedere si acest aspect. Aceasta este noua tendinta din acest an, numarul celor care opteaza pentru aceasta varianta fiind tot mai mare. Astfel, oglinda este una dintre nenumaratele modalitati prin care baia poate prinde contururi diferite. De exemplu, poate sa fie vorba despre o oglinda cu o rama deosebita sau despre una intr-o forma neregulata – orice va sari in ochi, ce va atrage atentia asupra sa.

Desigur, acestea sunt numai cateva dintre aspectele pe care un proprietar ar trebui sa le aiba in vedere pentru a moderniza locuinta. In cadrul sectiunii de blog, de pe site-ul maurerimobiliare.ro, cei interesati pot descoperi mai multe informatii despre amenajarile interioare pe care le pot aplica in locuinta proprie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare