Constructia casei

#fabrica Securit #balustrade din sticla #balustrade # sticla securizata

SecuritInternational.ro – Balustrade din sticla – Vizibilitate maxima spre noi orizonturi

Intr-o lume in care simplitatea si stilul minimalist primeaza, sticla a devenit unul din materialele cel mai des folosite in arhitectura si design datorita particularitatilor pe care le aduce locuintelor: transparenta si eleganta. Printre nenumaratele moduri de utilizare si prelucrare a sticlei securizate se numara si produsele din categoria balustradele din sticla care sunt folosite pentru a crea un aspect placut din punct de vedere estetic, dar rezistent din punct de vedere structural.

 

Fabrica Securit este specializata in prelucrarea sticlei secruizate, iar angajatii sai, ingineri si arhitecti experimentati in domeniu, utilizeaza o tehnologie avansata pentru a indeplini proiectele clientilor solicitanti, in cel mai scurt timp posibil.

Montarea si finisarea balustradelor din sticla se realizeaza cu profesionalism si desavarsire, fiind folosite materiale de calitate.

Dincolo de limita esteticului, sticla securizata defineste spiritul modernitatii

Tot mai multi oameni apeleaza, pentru amenajarea locuintelor, la particularitati din care transpare un aer contemporan si modern.

Inainte, balustradele din materiale precum lemn sau fier forjat erau printre cele preferate de majoritatea persoanelor.

Insa, balustradele din sticla securizata au devenit din ce in ce mai populare pe piata de profil datorita beneficiilor multiple.

Printre aceste beneficii enumeram:

  • Adaptabilitate

Cel mai mare avantaj in ceea ce priveste balustradele din sticla consta in utilizarea lor in locuri diverse, pentru a inlocui balustradele anoste si obisnuite.

Acestea pot fi montate de jur imprejurul scarilor pentru a crea sentimentul de fluiditate. De asemenea, pot fi folosite balustrade transparente pentru balcoane, ceea ce confera luminozitate locuintei.

  • Securitate si confort

Unul din cel mai comune motive pentru achizitionarea unor balustrade de sticla consta in gradul de siguranta si confort. Avand in vedere ca la baza fabricarii acestora este utilizata sticla cu o densitate foarte mare, duritatea acestora este sporita, de aici si conceptul de „sticla securizata”.

  • Intretinere usoara

Multi oameni considera ca balustradele din sticla necesita proceduri de intretinere complexe pentru a-si pastra aspectul luminos si elegant. Aceasta este doar o prejudecata, iar specialistii Securit garanteaza usurinta in montarea si intretinerea acestora pentru a mentine linia estetica si confortul in orice spatiu locativ.

  • Luminozitate

Balustradele din sticla sporesc vizibilitata si luminozitatea dintr-o incapere, avand in vedere ca lumina patrunde in mod natural, fara alte interferente.

Aceasta este o optiune potrivita si pentru exterior, in special pentru cei care vor sa admire imprejurimile si frumusetea acestora nelimitata.

  • Transparenta si eleganta in propria locuinta

Securit este cea mai veche fabrica de sticla din Bucuresti si experienta dobandita inca din anul 1926 in domeniul prelucrarii sticlei (interioare si exterioare) sustine prestigiul acesteia.

Compania asigura un pachet de servicii complet care include: consiliere, masurare, proiectare, realizare, transport, montaj.

Toate acestea sunt realizate de o echipa de specialisti in manipularea sticlei si oameni pasionati si devotati in vederea satisfacerii cerintelor venite din partea clientilor solicitanti.

Pentru mai multe informatii despre sistemele de ultima generatie de balustrade de sticla, contacteaza reprezentantii firmei la numerele de telefon:

  • 021 321 31 76

  • 021 321 31 77

Acceseaza magazinul de prezentare //www.securitinternational.ro/

                                                                                                                                                                          Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare