Constructia casei

#reduceri Black Friday #incalzire centrale termice #centrale termice #reduceri # oferte black friday #black friday

Profita de reducerile tentante la centrale termice oferite de Roinstalatii

In ultimii ani, Black Friday a devenit un adevarat fenomen in Romania, dupa modelul adus din Statele Unite ale Americii, dar si din tarile europene. Tot mai multi oameni sunt interesati sa isi cumpere produsele de care au nevoie in aceasta perioada, preturile oferite de comercianti fiind mult mai mici decat in mod obisnuit. Intelegand acest obicei al romanilor, atat marile magazine online, cat si cele traditionale au pregatit reduceri care mai de care mai atractive.

Unul dintre magazinele online care si-au suplimentat stocurile in aceasta perioada si care si-au propus sa vina in intampinarea clientilor cu promotii avantajoase este Roinstalatii, o companie cu experienta in domeniul comercializarii de instalatii de incalzire pentru intreaga locuinta.

In intervalul 18-20 noiembrie 2016, Roinstalatii pune la dispozitie, la preturi de Black Friday, o gama foarte variata de centrale termice de calitate, proiectate si realizate de cei mai cunoscuti producatori la nivel international (Ariston, Bosch, Immergas, Vaillant si Viessmann sunt doar cateva dintre brandurile incluse in ofera Roinstalatii).

Tipuri de centrale termice puse la dispozitie de Roinstalatii

Intrucat isi doreste sa le ofere clientilor instalatii de incalzire de calitate, magazinul online Roinstalatii a inclus in portofoliul de Black Friday centrale termice de toate tipurile si pentru toate buzunarele, indiferent ca e vorba despre centrale termice pe gaz in condensare la preturi reduse, centrale electrice sau pe lemne. Astfel, in functie de nevoile familiei tale, poti alege dintre:

Centrale termice Ariston

Roinstalatii comercializeaza o gama variata de centrale termice marca Ariston, care pot fi montate pe perete si care au la baza sisteme obisnuite de functionare, dar si in condensare (acestea utilizeaza si caldura degajata prin condensarea vaporilor de apa, oferind eficienta de peste 100%).

Centrale termice Viessmann

Din stocul magazinului online Roinstalatii fac parte si modele de centrale termice de la Viessmann, acestea fiind ideale pentru incalzirea apei calde menajere si a locuintei. Variantele de centrale Viessmann se diferentiaza prin faptul ca elimina noxele in tiraj fortat.

Centrale termice Immergas

In oferta de Black Friday de la Roinstalatii sunt incluse si centrale termice proiectate de specialistii de la Immergas, atat cu ardere conventionala, cat si in condensatie. In plus, unele dintre modelele Immergas au si boiler incorporat.

Centrale termice Saunier Duval

Centralele termice Saunier Duval, incluse si ele in oferta de Black Friday a magazinului online Roinstalatii, sunt disponibile pe site la cel mai bun raport intre calitate si pret, avand garantie 6 ani si fiind potrivite pentru orice tip de locuinta.

Centrale termice Vaillant

Datorita design-ului elegant si modern, centralele termice Vaillant pot fi montate cu usurinta intr-o casa. Sunt eficiente, sigure si ajuta la reducerea facturilor la incalzire, pentru ca au nevoie de un consum redus de energie.

De ce sa alegi centralele termice de la Roinstalatii

Seriozitatea si profesionalismul sunt doua aspecte esentiale pentru reprezentantii companiei Roinstalatii. De aceea, serviciile puse la dispozitie sunt gandite astfel incat sa satisfaca cerintele tuturor clientilor.

Absolut toate centralele termice comercializate de Roinstalatii sunt insotite de garantie si pot fi achizitionate in doar cateva secunde de pe roinstalatii.ro, site-ul oficial al firmei. In plus, la multe dintre modelele disponibile, kit-ul de evacuare a gazelor este inclus in pret.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea