Constructia casei

#cosntructia casei #constructie #casa

Peste 100 de renovari complete realizate in pandemie si un nou proiect rezidential

Pandemia a schimbat multe in viata noastra, ne-a facut sa devenim mai responsabili, ne-a facut sa pretuim mai mult sanatatea, timpul si nu in ultimul rand ne-a facut sa redescoperim si sa reinventam conceptul de “acasa”. Cei mai multi dintre noi au fost nevoiti sa lucreze de acasa si astfel sa isi regandeasca partial sau complet designul casei.

Renovarea unei locuinte nu se reduce doar la partea materiala, ci si la o echipa de profesionisti care sa livreze si sa garanteze in acelasi timp calitatea serviciilor oferite. Mesterul Bun este solutia la care peste 100 de romani au apelat in pandemie, pentru a-si renova locuintele.

“Mesterul Bun nu livreaza un produs sau un serviciu, Mesterul Bun livreaza o garantie, o siguranta si o experienta unica intr-un domeniu nu tocmai bine vazut in Romania, in care noi punem clientul pe primul loc, nu doar teatral respectand bunele maniere, ci in scris din momentul in care batem palma si semnam un contract la care oferim garantie, indiferent de cat de mica sau mare este lucrarea. Absolut tot se contracteaza si se garanteaza prin semnarea unui contract intre 1-2 ani depinde de tipul, marimea si complexitatea lucrarii respective. Indiferent ca vrei sa renovezi un apartament, o casa, o cladire de birouri, sa construiesti o casa de la zero sau sa amenajezi spatii verzi si iti doresti o firma serioasa pe care sa o contractezi si care sa ofere garantia lucrarilor si sa isi asume penalitati daca acestea nu ies asa cum au semnat, Mesterul Bun le bifeaza pe toate.”, au declarat reprezentantii companiei.

Mesterul Bun este o companie ce detine echipe de mesteri de la A la Z, echipa reprezentand factorul cheie pentru performanta si succes. Echipele Mesterului Bun sunt profesionisti cu experienta, cu care lucreaza de la inceputul acestui proiect. “Nu am schimbat oamenii ci doar am marit echipele pe masura ce am crescut. Suntem pregatiti cu echipamente de inalta performanta si scule profesionale necesare desfasurarii tipurilor de activitati pe care le executam. Suntem pregatiti in domeniul reparatiilor, renovarilor si instalatilor sanitare, termice si electrice, indiferent de complexitatea lucrarii, de la simple reparatii la renovari totale.”, continua reprezentantii brandului.

Cand vorbim de renovare si de reamenajare, serviciile si produsele fac diferenta. Fie ca vorbim de a amenajari interioare, materiale de constructii, etc, pentru ca totul sa iasa asa cum ne dorim, avem nevoie de opinia unui specialist. Toti clientii Mesterului Bun beneficiaza de discounturi si preturi speciale de la Delta Studio si consiliere gratuita in magazin, in momentul prezentarii contractului. La fel si pentru The Outlet T, Solutions (Blvd Preciziei nr 3) si online folosind un cod de reducere pe care Mesterul Bun il posteaza aproape zilnic pe contul de Instagram.

“Mesterul Bun a luat nastere in Aprilie 2017, din pasiunea pentru frumos si din dorinta de a ajuta oamenii sa iti transforme casele asa cum isi doresc. Construim, renovam si amenajam apartamente, case si cladiri de birouri, plus mentenanta aer conditionat pentru cladiri mari, indiferent de tipul de aparatura pe care il detin. Suntem prezenti in social media pe

Facebook si Instagram unde postam zilnic poze si video-uri reale de lucrarile in desfasurare si nu numai. De cand a inceput pandemia si pana azi am efectuat peste 100 de renovari complete de apartamente si renovari de case. Luna aceasta am pornit primul proiect de la zero marca #MesterulBun , in Magurele pe str George Calinescu nr 12. Cu 2 case tip duplex, de 156 mp fiecare + 21mp pod, curte de 250mp + 2 locuri de parcare, proiect realizat in totalitate de MAV Arhitect. Si pentru ca prietenii nostri sunt si prietenii clientilor nostri, toti clientii Mesterului Bun beneficiaza de 10% reducere la toate serviciile oferite de acestia, atat de arhitectura cat si de design interior si exterior.”

Achizitia unei case pe pamant este o varianta pentru care tot mai multi dintre noi opteaza in ultima vreme. Este extrem de important sa avem o comunicare buna cu dezvoltatorul, astfel incat rezultatul sa fie casa mult visata. “Noul proiect de case dezvoltat de Mesterul Bun inseamna locuinte de calitate la cel mai inalt nivel! Casele sunt disponibile spre vanzare incepand de acum, avand cateva avantaje specifice vanzarii acestora “in lucru”. Mai exact, clientul isi poate supraveghea lucrarea, o poate personaliza dupa dorintele sale, are siguranta ca se folosesc cele mai bune materiale, poate opta pentru o calitate premium. Astfel economiseste timp si bani, beneficiaza de o durata de executie mai scurta si nu in ultimul rand are modalitati de plata flexibile.”, explica reprezentantii companiei.

Un proiect de renovari inseamna uneori modificari semnificative in ceea ce priveste arhitectura unei cladiri, sistemul de instalatii, etc. Mesterul Bun se traduce print-o serie de servicii complete. “Noi va putem ajuta sa puneti in practica toate aceste idei, sa dati o alta functionalitate unui spatiu, sa transformati banalul in extraordinar, sa va imbunatatiti locuinta si sa o faceti locul ideal pentru dvs. Renovarea unei case, a unui apartament sau a unei vile presupune: zugravire, montare gresie/faianta, montare parchet, montare tapet, montare usi, memolare/decopertare, realizare instalatie sanitara/instalatie electrica. Desi santierul nu este intotdeauna instagramabil si nu toti clientii ne semneaza acordul Facebook pentru pentru a posta before / after de la lucrarea pentru care ne-au contractat, suntem activi pe social media si postam zilnic beneficii pentru clientii nostri. Va dam intalnire zilnic pe paginile de facebook si pe instagram, suntem intotdeauna bine pregatiti, iar solutiile noastre ofera garantia calitatii dar si a executiei unor lucrari ample, cu efecte benefice imediate, care vor avea ca rezultat intreaga satisfactie a clientului.”

Cu ajutorul unei echipe de profesionisti care sunt la curent cu tot ceea ce inseamna inovatie, reactioneaza cu promptitudine iti pune la dispozitie servicii de consultanta tehnica necesara si raspund oricarei solicitari cu seriozitate si profesionalism, casa ta se poate transforma din nou in acasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea