Constructia casei

#panouri radiante cu infrarosu #panouri infrarosu #panouri radiante

Panourile Radiante cu Infrarosu - un vis devenit realitate

 

Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa inlocuiesti centrala de apartament cu un alt sistem de incalzire mult mai eficient si performant? Acum poti face acest lucru alegand panourile radiante cu infrarosu, prin intermediul companiei Panouri-radiante-infrarosii.ro

Dar asta nu este tot! Statul iti poate da o mana de ajutor in achizitionarea de panouri radiante. Privilegiati din acest punct de vedere sunt galatenii, care se vor debransa de la sistemul centralizat si vor alege sa achizitioneze un alt de sistem de incalzire sau producere a apei calde cu sprijin din partea autoritatilor.

Propunerea vine din partea Consiliului Local Galati, care ofera un sprijin in valoare de 2.700 de lei pentru toate persoanele care doresc sa investeasca intr-un sistem individual de incalzire.

Astfel, oamenii sunt incurajati sa isi indrepte atentia spre echipamente de incalzire si producere a apei calde fiabile, sigure si mult mai eficiente.

Cum poti beneficia de ajutor financiar din partea autoritatilor pentru achizitionarea de panouri radiante?

Locuitorii din Galati care se gandesc sa se debranseze de la sistemul centralizat pot lua in calcul un astfel de ajutor din partea primariei si isi pot indrepta atentia spre panourile radiante.

Pentru a fi eligibili, doritorii trebuie sa aiba un venit net mediu lunar/persoana intre 1.450 de lei (in cazul familiilor cu patru sau mai multi membri) si 2.500 de lei (pentru persoanele singure).

Orice persoana interesata trebuie sa se debranseze de la sistemul centralizat si trebuie sa intocmeasca un dosar cu mai multe acte, printre care si o factura proforma de achizitionare a sistemului de incalzire. Propunerea prevede ca fiecare dosar sa fie verificat pe loc, astfel incat cetateanul sa stie daca are dosarul complet sau daca mai trebuie sa aduca alte acte.

Referitor la factura proforma, aceasta se elibereaza de comerciant si se ataseaza la dosar.

De asemenea, este bine de stiut si faptul ca nu li se vor acorda ajutoare financiare pentru achizitionarea de sisteme individuale de incalzire celor care au datorii la intretinere sau la bugetul local. Detaliile suplimentare se gasesc pe site-ul Primariei Galati.

De ce sa alegi panouri radiante si nu un alt sistem de incalzire?

Putini cunosc avantajele panourilor radiante spre deosebire de sistemele conventionale de incalzire. in primul rand, sunt foarte simplu de montat si de intretinut: nu sunt necesare aprobari si avize, iar panourile radiante se pot instala in orice spatiu (fie ca este vorba despre o locuinta, fie despre un spatiu comercial, industrial etc.).

Existand posibilitatea de personalizare a acestora, panourile radiante pot completa decorul incaperii in care sunt montate si nu ocupa mult spatiu. Un alt avantaj al acestor panouri este dat si de faptul ca au o durata mare de viata de peste 20 de ani, ceea ce face ca sa dispara riscul scaderii randamentului functional odata cu trecerea timpului.

Eficienta rezultata in urma folosirii acestor panouri radiante este maxima, iar acest lucru se explica prin faptul ca obiectele din incapere se incalzesc si astfel, se produce si incalzirea aerului.

Cum orice risc de igrasie este eliminat, umiditatea este reglata, iar diferentele de temperatura dintre podea si tavan sunt minime, panourile cu infrarosu sunt o investitie pe termen lung pentru oricine.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea