Constructia casei

# cum sa construiesti # plan casa #case spectaculoase #arhitectura #design

O casa cu adevarat spectaculoasa: construita in stanca si cu piscina in tavan

In Grecia atat de framantata de revolte in aceste zile, doi arhitecti arata ca spiritul inovativ elen nu s-a stins. Ei au proiectat o casa care se va construi pe insula Rhodos, in stanca. 

Laertis Antonios Ando Vassiliou si Pantelis Kampouropoulos sunt doi arhitecti greci care au devenit celebri peste noapte dupa ce au expus proiectul “Casa Brutale”, o constructie incredibila,facuta in stanca in totalitate, cu acoperis-piscina. Casa va fi situata pe malul Marii Egee, pe insula Rhodos, dupa cum au dezvaluit cei doi grec care au gandit-o si au proiectat-o.

Constructia nu va putea fi vazuta din exterior, parand ca stanca se termina intr-o piscina uriasa. In plus, aceasta pozitionare va permite  singura vedere din interiorul casei: spre mare, o priveliste de altfel spectaculoasa. 

“Casa Brutale” va fi facuta din beton, lemn si sticla, au mai precizat arhitectii Laertis Antonios Ando Vassiliou si Pantelis Kampouropoulos. In interior va fi decorata in stil minimalist. Deocamdata insa, vila este doar la stadiul de proiect, dar tot arata senzational.

Voi ati locui in aceasta casa?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului