Constructia casei

# montare acoperis #acoperis #greseli

Montajul unui acoperis – greseli de evitat

Pentru ca o piesa vestimentara sa poata fi considerata practica si frumoasa nu este suficient ca materialul din care este confectionata sa fie de calitate superioara. Aceasta trebuie cusuta ca la carte, dupa dimensiunile potrivite si cu ata rezistenta, care, daca se poate, sa nu fie vizibila la exterior. Toate acestea ar trebui sa asigure hainei rezistenta de-a lungul purtarilor si spalarilor repetate.

 

La o scara mai mare, putem face o analogie intre domeniul confectiilor si textilelor si cel al constructiilor. Asadar, putem afirma ca serviciile de montaj acoperis sunt printre cele mai importante in procesul de constructie. Desigur, calitatea materialelor are un rol important in ceea ce priveste rezultatul final, insa proprietarii nu vor avea sansa sa se bucure de investitia facuta daca piesele componente nu sunt montate corespunzator.

Putem spune ca montajul corect si calitatea materialelor utilizate sunt aspecte complementare, care se intalnesc intr-un punct comun, ce reprezinta satisfactia clientului. in lipsa acestei imbinari, interventiile de reparatii pentru acoperis vor fi cu siguranta necesare, acest lucru insemnand cheltuieli si timp pierdut.

Daca te numeri printre cei care au pierdut pana acum destul de multi bani pentru lucrari de reparatii pentru acoperisuri sau daca esti aici pentru a evita astfel de costuri, iti spunem care sunt greselile pe care le-ai facut deja, respectiv cele pe care ar trebui sa le eviti.

Montajul corect al acoperisului – greseli de evitat

Desi am mentionat anterior si importanta calitatii materialelor alese, acest articol va fi dedicat necesitatii unui montaj profesional, indeosebi pentru ca acesta va elimina nevoia apelarii la servicii ulterioare de reparatii acoperisuri de case.

Ca atare, vom evidentia care sunt greselile de evitat pentru ca sistemul de invelitoare sa reziste cat mai mult timp si sa le asigure membrilor familiei siguranta si confortul necesare.

 

Nu cumpara piesele necesare construirii invelitorii de la mai multi producatori.

Fiecare producator foloseste metode diferite de concepere a pieselor necesare pentru constructia acoperisurilor. Din acest motiv apar incompatibilitatea accesoriilor si imbinarea defectuoasa. Alegand toate piesele de la acelasi producator reduci considerabil aceste riscuri.

 

Nu ezita sa apelezi la ajutorul unei echipe specializate in montaj.

Situatia financiara este principalul motiv pentru care eviti probabil sa apelezi la o echipa de muncitori calificati. Trebuie sa iei insa in calcul faptul ca platind pentru serviciile unei firme fara renume pe piata nu vei face decat sa cresti valoarea costurilor per ansamblu, caci montajul deficitar va necesita o multime de interventii de reparatii ulterioare.

 

Nu uita de montajul corect al sistemului pluvial.

Ca parte integrata a acoperisului, sistemul pluvial asigura mentinerea invelitorii intr-o stare cat mai buna, pentru o lunga perioada de timp. Asigura-te astfel ca echipa de specialisti care iti va construi acoperisul are experienta si in montarea sistemelor de drenare a apei pluviale. si nu uita! Achizitioneaza si sistemul pluvial de la compania de unde ai achizitionat sistemul de invelitoare, astfel incat sa obtii un rezultat perfect din toate punctele de vedere.

RoofArt – servicii complete de montaj si reparatii acoperisuri

Compania RoofArt si-a construit, din 2001 si pana in prezent, un bun nume pe piata din Romania. Motivul? Calitatea inalta a produselor oferite, insotita de cea a serviciilor pe care le pune la dispozitia clientilor sai.

Cunoscuta pentru performanta tigla metalica Umbrella® si pentru sistemele pluviale Scandic®, a caror rezistenta este de necontestat, compania asigura si servicii profesionale de montaj, oferite prin intermediul echipelor partenere cu vasta experienta in domeniu. Desigur, in cazul in care nu esti aici pentru a-ti schimba invelitoarea ci pentru ca ai constatat defectiuni la nivelul celei pe care o ai, tot la RoofArt poti apela pentru recomandare a serviciilor de reparatii pentru acoperisuri de case si blocuri.

Intra pe roofart.ro si descopera produsele marca RoofArt, precum si detalii despre serviciile oferite. Nu uita! Investeste in calitate!

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului