Constructia casei

#seminee #incalzire casa #sobe #incalzire

Investitie pe viata pentru incalzirea familiei tale

Cand vine vorba de investitii pe viata, majoritatea oamenilor devin brusc atenti pentru ca putine sunt lucrurile care promit utilitate pe viata. E normal sa ne intrebam: "Cum arata un astfel de produs?", "Ce folosinta are?", "Care este garantia lui?" si alte intrebari menite sa ne ajute in procesul de alegere.

Am vorbit in trecut despre seminee si despre faptul ca acestea reprezinta o investitie inteligenta, dar observam necesitatea unei surse de caldura la fel de calitativa, care sa poata fi insa instalata mai usor si care sa aiba un pret si mai accesibil.

Este vorba de soba pe lemne, un produs care are utilitate pe viata datorita constructiei bine realizate si caldurii naturale de care poti beneficia intreaga viata.

Bunicii nostri au folosit sobe pe lemne ca si sursa principala de caldura dar si ca unealta de pregatire a mancarii, chiar daca acestea aveau o forma rudimentara pe care nu o bagai in seama sau de care nu erai foarte mandru. Astazi, datorita tehnologiei avansate, soba pe lemne este o investitie nu doar de durata, ci si un element stilistic de care poti fi bucuros.

Din ce este fabricata? Focarul sobei este din fonta, material care ofera principalul factor de calitate. Datorita acestui material, caldura se degaja din focar la scurt timp dupa aprinderea focului, iar el este rezistent fluctuatiilor mari de temperatura la care este supus.

Care este utilitatea sobei? Soba incalzeste camera in care este amplasata si in acelasi timp propune un design atractiv, retro-modern. Aceasta poate fi amplasata atat in spatii inguste cat si in spatii largi. Pe langa dotarile obligatorii, soba pe lemne poate fi dotata suplimentar cu clapeta, sistem de reglare automata a aerului de admisie, sticla de autocuratare si plita cu trei ochiuri, daca iti doresti cu adevarat sa te folosesti de soba ca bunicii tai.

Ce garantie are soba pe lemne? Garantia sobei este de 5 ani, iar transportul este gratuit din partea noastra, pentru ca tu sa te bucuri de ea intr-un timp cat mai scurt.

Fie ca iti doresti o soba, sau amintirea anilor petrecuti la bunici te-au trimis cu gandul la seminee rustice si vrei sa iti construiesti unul, echipa Pefoc.ro este mereu gata sa te ajute.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare