Constructia casei

#proiectare fundatii #hidroizolatii #fundatii

Influenta modului de proiectare a fundatiilor in realizarea hidroizolatiilor

Modul in care este proiectata fundatia contribuie intr-o masura destul de mare asupra felului in care constructia rezidentiala se va comporta in timp iar pentru acest lucru recomandam ca inainte de toate sa va asigurati ca ati incheiat o colaborare cu un proiectant bun.

 

In functiile de studiile realizate asupra solului executam o gama variata de solutii pentru realizarea fundatiilor si a hidroizolatiilor care merg mana in mana pentru asigurarea unei constructii optime.

Indiferent daca viitoarea constructie beneficiaza de un subsol sau nu, este mai mult decat necesar sa se realizeze in mod corespunzator lucrarile de hidroizolatii fundatii intrucat daca nu sunt intretinute in mod corespunzator apare procesul de capilaritate – osmoza, mai concret peretii se vor umezi si se vor produce problemele aferente acestei situatii.

Aspecte privind modul de realizare a fundatiilor si a hidroizolatiilor

Modalitatile prin care se pot construi fundatii sunt destul de multe dar nu vom aminti decat cateva modalitati de realizare cum ar fi din beton simplu, din beton armat sau nearmat.

In functie de zona geografica vom determina care sunt materialele cele mai bune pe care le putem aplica pentru realizarea fundatiilor si hidroizolatiilor.

Asadar modul de proiectare a fundatiei este in stransa legatura cu realizarea hidroizolatiilor intrucat rezistenta si starea perfecta a constructiei depinde de aceste doua elemente.

Dupa finalizarea fundatiei unei constructii rezidentiale, se incep lucrarile de hidroizolatii. Recomandam ca aceste lucrari sa inceapa imediat ce s-au finalizat lucrarile la terasamente pentru ca echipa sa nu se loveasca de conditii meteorologice nefavorabile care pot periclita modalitatea de lucru si aplicare a materialelor.

In orice caz, inainte de orice tip de lucrare vom realiza cu ajutorul specialistilor nostri studii geotehnice prin intermediul carora se vor dezvalui rezultate precum tipul de teren, zona geografica, gradul de producere a seismelor in zona respectiva, inaltimea panzei freatice, marimea si gradul de incarcare a constructiei si alte astfel de elemente care vor avea o influenta destul de semnificativa.

Lucrari realizate la cele mai inalte standarde numai prin intermediul nostru

Daca va doriti lucrari realizate la cele mai inalte standarde atunci va recomandam sa apelati cu cea mai mare la firma noastra si vom executa lucrari de hidroizolatii a fundatiilor care sa fie conforme cu normele si cerintele pe care le are constructia respectiva dar si zona in care urmeaza sa fie construita.

In orice caz, imediat dupa ce s-au finalizat lucrarile la fundatia casei este imperios necesar sa aplicam aceste hidroizolatii pentru a asigura protectia ridicata a cladirii. Inainte de a incepe este necesar sa se pregateasca suprafata pentru aplicarea solutiilor stabilite inca de la inceputul lucrarilor.

Cat despre lucrarile de hidroizolatii fundatii, intr-o lume in care timpul a devenit mult prea scurt pentru a putea intreprinde toate activitatile pe care dorim sa le realizam, putem spune ca noi acordam atentia deosebita si timpul necesar pentru a realiza lucrari la cele mai inalte standarde si care sa devina "scutul" protecton r pentru constructiile vizate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea