Constructia casei

#inchiriere schela metalica #schela mobila #depozituldeschele #schela de fatada

Inchiriere schela metalica – DepozitulDeSchele.ro

Pentru servicii de inchirere schela metalica DepozitulDeSchele.ro pune la dispozitie echipamente si accesorii avand calitate certificata UE, pentru siguranta garantata a mediului de lucru. Afla cum poti profita de ofertele lunii, pentru inchirere sau vanzare schele metalice!

Inchiriere schela metalica – Despre DepozitulDeSchele.ro

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata furnizorilor de echipamente si accesorii pentru constructii, Depozitul De Schele SRL ofera servicii de inchiriere schele metalice.

Din dorinta de dezvoltare pe segmentul de inchiriere si vanzare schele metalice fixe si mobile, Depozitul de Schele SRL pune la dispozitia constructorilor, inca din 2014 si servicii de: vanzare si inchiriere popi metalici de sustinere, inchiriere si vanzare schele metalice mobile dar si accesorii profesionale de schela.

Oferta inchiriere schela metalica la DepozitulDeSchele.ro

Sustinem afacerea ta la inaltime oferind servicii complete pentru inchiriere si vanzare schele metalice modulare Kwikstage.

Spre deosebire de schelele metalice clasice, schelele Kwikstage sunt formate din cadre metalice prefabricare, oferind un grad de flexibilitate ridicat.

Formate din stalpi de otel cu dimensiuni cuprinse intre 2-3m, incluzand sisteme de V-uri la fiecare jumatate de metru, oferind posiblitatea de a stabili oriunde nivele de lucru, sistemele de schele metalice Kwikstage se fixeaza cu ajutorul unui sistem tip pana si profilul T in baza caruia se fixeaza podinele.

Avantajul sistemelor de schela pentru fatada Kwikstage il presupune posibilitatea de a intercala facil schelele metalice cu alte structuri metalice, pentru a facilita accesul la inaltime.

Avantajele inchirierii schelei metalice Kwikstage

Serviciul de inchiriere schela metalica Kwikstage pune la dispozitia constructorilor, loturi de schele metalice cu o latime de lucru cuprinsa intre 1,2 – 0,8m si o lungime de multiplu de 2,5m.

Schelele metalice K-stage au in componenta urmatoarele elemente:

  • tije standard
  • grinzi metalice
  • traverse
  • podine de lemn
  • diagonale

Deoarece schelele metalice K-stage indeplinesc normele de securitate in exploatare impuse de catre UE, schelele metalice K-stage sunt sigure, pentru accesul facil la o inaltime de peste 50m.

Accesorii incluse in serviciul de inchirere schele metalice

Tijele standard verticale, fabricate din tuburi de otel de calitate ridicata cu dimensiuni standardizate conform cu tuburile de schela traditionala, permit intercalarea rapida a mai multor structuri metalice.

Datorita pieselor stantate in V, tijele standard ajuta la constructia structurilor verticale a schelelor si facilitateaza imbinarea la capete cu mufe pentru conectare rapida.

Disponibile in lungimi de 3m, 2m, 1,5m si 1m tijele standard sunt compatibile cu cuplori traditionali de schela.

Grinzile pentru schela metalica pot fi asamblate independent, oferind o siguranta sporita. Utilizate pentru conectarea tijelor standard prin pene captive, sudate la fiecare capat al grinzii tubulare, grinzile sunt utilizate la nivelul fiecarei platforme si formeaza mana curenta pe platformele de lucru.

Disponibile in lungimi de 1,8m sau 2,4m, grinzile pentru schela metalica au o greutate nominala cuprinsa intre 7,3Kg si 9,5Kg, in functie de dimensiunea selectata.

Traversele pentru schela metalica sunt utilizate pentru conectarea tijelor standard, continand borduri pe sectiunea T ce ofera posibilitatea de a crea un reazem pentru podinele de cherestea sau otel galvanizat.

Avand lungimi de 0,8m si 1,2m, traversele pentru inchiriere schela metalica sunt disponibile ca echipament special de accesorii.

Podinele de lemn utilizate pentru a forma o platforma de lucru pe schela sunt realizate din cherestea sau otel galvanizat.

Disponibile in dimensiuni de lungimi nominale cuprinse intre 1,2m; 1,8m si 2,4m acestea pot suporta o sarcina de pana la 3 kg/m².

Jack-urile reglabile ofera sprijin tijelor standard pentru schela metalica de retea si includ o tija filetata, impreuna cu o bratara reglabila, pentru stabilirea nivelului schelei pe suprafete denivelate. Finisajul galvanizat adauga o durata ridicata de utilizare.

Diagonalele pentru schela metalica au rolul de a consolida schela de fatada adaugand extra stabilitate dar si rigiditate sporita. Prinderea acestora se poate face pe verticala, in zig-zag, montate la fiecare al patrulea nivel al schelei de fatada.

Inchiriere schele metalice cu echipament complet inclus

In calitate de constructor ai responsabilitatea de a asigura un mediu de siguranta si calitate garantata, pentru finisarea lucrarilor rapid si eficient.

Investitia in echipamente de schele metalice certificate UE va adauga un plus de siguranta si profesionalism.

Sistemul de inchiriere schele metalice de la DepozitulDeSchele.ro este dotat cu zeci de accesorii, usor de utilizat si montat, ce vor facilita utilizarea schelei metalice pentru orice tip de proiect.

Echipamentului pentru inchiriere schela metalica adaugam accesorii precum:

  • Traverse de intoarcere
  • Traverse de acces la scara
  • Console de scandura
  • Grinda pod
  • Traverse in forma de arc
  • Grinzi de scara prefabricate
  • Scari din stalpi de cherestea

Contact depozit pentru inchiriere schela metalica

Profita de ofertele lunii, asigurandu-ti profesionalismul si siguranta serviciilor tale!

DepozitulDeSchele.ro ofera transportul schelei catre santier, incarcare si descarcare in depozit. Alege montajul si demontajul schelei, impreuna cu o echipa specializata, pentru a castiga timp pretios.

Pentru echipamente complete si inchiriere schela metalica in Bucuresti, fa-ne o vizita online si solicita oferta de pret personalizata.

Fa-ti o programare la depozit sunand la +40 735 211 091, vezi intregul lot la adresa Strada Inovatorilor 38 (in incinta BND GROUP intrare prin strada Modestiei, nr.120) Sector 1, Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului