Constructia casei

#incalzire pe lemne #solutii incalzire #incalzire #frig #iarna

Incepe sezonul rece! Esti pregatit?

Sezonul rece incepe in curand! Vremea ploioasa, frigul si nu peste mult timp, zapada si gerul vor fi cele care iti vor solicita atentia zilnic. Mai ai foarte putine zile in care caldura iti este aliat, asa ca vino in cel mai mare show-room din Romania, dedicat 100% solutiilor de incalzire pe baza de lemn si peleti, pentru a fi pregatit sa le infrunti asa cum se cuvine!

Cine suntem?

Qmag este singurul magazin din tara care reuneste multiple solutii de incalzire a locuintei (de la centrale termice pe peleti si lemn si pana la seminee, sobe, boilere si accesorii de calitate superioara). Oferim de peste 15 ani cele mai bune solutii de incalzire pentru spatiile rezidentiale la preturi accesibile si pentru buzunarul tuturor romanilor.

Colaboram cu o serie de parteneri prestigiosi din acest domeniu (SKAMOL, FABER, NORDflam, GLAMMfire, RUBYFIRES, EDILKAMIN, HERGOM, POUJOULAT, HITZE, JOLLY MEC, KFD si AK47), oferindu-le clientilor nostri produse garantate 100% din punct de vedere calitativ.

Unde ne gasesti?

Pentru cei care locuiesc in capitala sau in imprejurimi ne gasiti in Bucuresti, soseaua de Centura Bucuresti-Jilava, nr 5 A, (langa depozitul Petrom). Pentru cei interesati de produse de calitate, dar care nu sunt in apropierea noastra, le stam la dispozite online, in magazinul nostru virtual, https://www.qmag.ro/, de unde pot comanda tot ceea ce-si doresc, la orice ora!

Ce iti oferim?

Viziteaza-ne in show-room pentru a descoperi si testa cele mai noi produse de incalzire a locuintei. Solutii inovative, care vor oferi locuintei tale nu doar confortul si caldura de care ai nevoie, ci si personalitate. Te asteptam cu promotii la sute de produse (seminee, sobe, centrale termice pe peleti sau mixte, pe baza de bioetanol, gaz sau electrice) pentru sezonul rece si-ti garantam ca alaturi de noi nici nu o sa mai simti gerul de afara!

Cand si cum ne gasesti?

Qmag te asteapta de luni pana vineri, intre orele 10-19 in show-room-ul din Bucuresti, soseaua de Centura Bucuresti-Jilava, nr 5 A, (langa depozitul Petrom) sau non-stop in magazinul nostru virtual.

Despre Qmag

Qmag este o marca a E.G.S BUILDING CONSTRUCT, orientata catre comercializarea produselor de incalzire a casei si design interior. Compania E.G.S. Building Construct este o companie cu o traditie de peste 15 ani in Romania, importator si distribuitor a unei game largi de produse a celor mai mari producatori de profil din Europa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare