Constructia casei

#iluminare casa exterior #iluminare casa interior #iluminare inteligenta #iluminare casa

Iluminare inteligenta pentru interiorul sau exteriorul casei - Comenzi.ro

Dezvoltarea din ultimul timp a facut ca proiectoarele LED sa devina nu numai economice energetic, ci si eficiente in zone in care odinioara se patrundea foarte greu. Utilizarea tehnologiei Led, care doar cu cativa ani in urma parea departe de a fi adoptata in masa, devine astazi o tendinta importanta. Tehnologia moderna le-a permis producatorilor sa creeze o multitudine de modele de lampi din ce in ce mai eficiente si mai versatile ajungandu-se pana la variantele cu Led.

 

Proiectoarele LED sunt solutia economica atat din punct de vedere al consumului de energie electrica, avand un consum redus cu pana la 90%, cat si a fiabilitatii, durata de functionare fiind de 50.000 ore.

Odata cumparat un astfel de corp de iluminat, acesta devine foarte rentabil, atat datorita perioadei lungi de folosire cat si a economiei de energie foarte mare. Proiectoarele LED, ca orice alt corp de iluminat pe baza tehnologiei LED, au o rezistenta foarte mare in timp.

Proiectoarele cu LED au mai multe tipuri de lumina: alba sau lumina rece si galbuie sau lumina calda. Tipul de lumina este dat de temperatura de culoare care poate fi situata intre cea mai calda: 3000K si cea mai rece: 7000K.

In oferta noastra exista 2 mari tipuri de proiectoare:
-proiector LED simplu
-proiector cu senzor de miscare.

Pentru o si mai mare eficienta energetica iti recomandam proiectoarele LED cu senzor.

Sursele de iluminat cu LED-uri sunt nepoluante, nu contin si nu emit substante daunatoare mediului, fata de sistemele clasice de iluminat. LED-urile nu afecteaza vederea pe termen lung deoarece nu emit raze UV.

Corpurile de iluminat pentru exterior sunt ideale pentru curtea sau gradina dumneavoastra si cu siguranta va evidentia intr-un mod minunat spatiul sau obiectul ales de dumneavoastra. Corpurile cu Led pentru iluminatul in exterior au o greutate mica si o protectie impotriva umiditatii, putand fi folosite si la temperaturi extreme si au rezistenta la socuri si vibratii.

Proiectoarele cu LED si senzor de miscare infrarosu incorporat reprezinta solutia ideala pentru protectia casei sau firmei, fiind eficiente oriunde este necesara iluminarea puternica a fronturilor de casa, a intrarilor sau a zonelor vulnerabile , cum ar fi depozitele , intrarile secundare, pensiuni sau sedii firme, zone de parcare sau garaje.

Timpul de pornire si oprire este instantaneu cumparativ cu lampile fluorescente,care au descarcari de intensitate,vapori de mercur si necesita un timp mai indelungat pentru a se aprinde la maximum intensitatii lor. Pornirea se face instant, atingand maximul intensitatii lor in cel mai scurt timp.

Portofoliul nostru de produse cuprinde corpuri de iluminat special proiectate pentru iluminat hale industriale, depozite, birouri, sali de conferinte, benzinarii, sali de sport si terenuri de sport.

Pe Comenzi.ro va intampinam cu cele mai noi si moderne produse in materie de iluminat,iar colegii nostri va stau la dispozitie oricand pentru asistenta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea