Constructia casei

#tigle metalice #tigla metalica #tigla #tigla casa

Iata tot ce trebuie sa stii despre tigle metalice! Achizitia potrivita pentru siguranta sporita

Popularele tigle metalice sunt produse care, in majoritatea cazurilor, reproduc aspectul tiglelor traditionale, dar au avantajele oferite de metal. Un mare avantaj al tiglelor metalice este dat de aspectul estetic, deoarece datorita diversitatii modelelor existente pe piata, acestea pot fi folosite in orice situatii, fiind disponibiile in diferite culori, astfel incat sa fie potrivite pentru mai multe stiluri arhitecturale, in functie de preferinte.

 

O tigla metalica arata spectacular atat pe acoperisul unei cladiri cu o arhitectura clasica, dar si pe acoperisul unei case in stil vintage sau chiar intr-un stil modern. Inainte de a alege ce tip de tigle metalice sa cumperi, este bine sa iei in considerare caracteristicile estetice si cele de nivel tehnic.

Cum alegem tigle metalice potrivite?

Trebuie sa iei in considerare detalii precum: recomandarea arhitectonica din zona in care este construita casa, cantitatile de precipitatii anuale, acumularea de zapada, vant, panta pe care o are acoperisul, necesarul de material, accesoriile si, bineinteles, in final costul total pe care il presupune acest proiect.

De cele mai multe ori, tiglele se fabrica din otel zincat tinut la cald si din aluminiu. Acestea sunt protejate de un nivel anticoroziv care contribuie la mentinerea unui aspect frumos pentru o perioada mai mare de timp. In plus, acest material nu va crapa in timp, nu se va sparge, toate astea datorita faptului ca are o rezistenta de ordin mecanic foarte mare. Daca optezi pentru achizitionarea tiglelor metalice de calitate, trebuie sa stii ca durabilitatea lor in timp poate sa ajunga si pana la 100 de ani. Majoritatea companiilor care comercializeaza tigle metalice ofera garantie de pana la 30 de ani.

Tigla metalica de calitate superioara – alegerea potrivita in orice situatie

Tigla metalica are greutatea de 5 kg/mp. Sistemul de prindere al tiglei metalice este facil, iar fixarea se realizeaza prin suruburi care sunt autofiletante, pe sipca de lemn sau pe profil metalic.

Foarte important este ca atunci cand cumperi materialul sa ai in vedere care sunt accesoriile de care ai nevoie si care sunt compatibile cu acoperisul. Anumite materiale sunt obligatorii, iar altele devin optionale, dar toate sunt necesare pentru cresterea gradului de confort si de siguranta. Pe piata exista si tigle ceramice, iar varietatea de modele este destul de mare. Cand vine vorba de forma si de model, exista mai multe variante, si anume: tigla ceramica care are profilul inalt, recomandate pentru acumularea de zapada, tigla cu profilul jos, modern sau cu profilul jos ce imita foarte bine tigla traditionala.

Tigla metalica prezinta si cateva dezavantaje ce trebuie sa fie luate in considerare inainte de o decizie finala. Aceste tigle metalice nu au o amortizare fonica la fel de buna precum tiglele traditionale, iar caracteristicile termice sunt mai slabe. Un alt dezavantaj este dat de faptul ca se monteaza extrem de usor dar este nevoie de o atentie sporita la detalii pentru schimbarea bucatile deteriorate.

Achizitia perfecta – furnizorul potrivit

Daca achizitionezi tigle metalice de calitate inferioara, risti ca acestea sa nu reziste asa de mult in timp si sa se deterioreze vizibil.

Poti cumpara tigle metalice din magazinul online de aici, companie cu experienta de peste 10 ani in domeniul sistemelor de invelisuri pentru acoperis. Echipa de specilisti este recomandata de cele peste 2500 de proiecte implementate cu succes. Comanda simplu si rapid! Pe site vei gasi toata documentatia de care ai nevoie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului