Constructia casei

#ferestre #ferestre termopan #gealan

Ferestre mai mari, mai luminoase si mai sigure pentru o casa pe care sa o iubesti

Ferestrele transpun in cadrul unei case nevoia noastra de lumina, confort si siguranta. De aceea cautam in ele o imbinare perfecta intre frumos si functionalitate. Ati observat senzatia de apasare din incaperile insuficient luminate?

 

Ferestrele mari si luminoase sunt un detaliu de design foarte important. Astfel, cu cat acestea sunt mai mari, cu atat incaperile locuintei vor fi mai spectaculoase, iar abundenta luminii naturale dincolo de senzatia de spatios va contribui si la economisirea de energie.

Acum puteti profita din plin de lumina naturala datorita ferestrelor GEALAN STV. Nu mai trebuie sa va limitati in niciun fel viziunea privind locuinta dumneavoastra: conceputa special pentru a va aduce un plus de confort, noua tehnica revolutionara STV® (vitrajul static uscat), permite realizarea de ferestre mai mari decat pana acum, cu un grad sporit de izolare termica si fonica.

Concret, prin tehnica patentata STV® usile de balcon ajung pana la 2500 mm inaltime in varianta alb si 2350 mm in varianta colorata. Un alt avantaj al acestei tehnici remarcabile este statica imbunatatita, chiar si la aceste dimensiuni ferestrele avand un comportament mai bun la inchidere. Astfel nu mai sunt necesare reglaje in timp, reducandu-se substantial costurile de intretinere.
 



Pentru cei curiosi cum functioneza aceasta noua tehnica, trebuie sa stiti ca este similara celei folosite in industria auto, intrucat face posibila lipirea uscata a sticlei termoizolante de cercevea, facilitand procesul de fabricare a ferestrelor.

Mai mult, GEALAN este primul si singurul producator atestat RAL pentru noua tehnica de lipire, testele confirmand astfel ca ferestrele GEALAN STV indeplinesc cele mai exigente norme de calitate. Expertii au verificat proprietatile mecanice, etanseitatea, si in premiera, diferentele climatice. Totodata, testele au dovedit ca noua tehnica STV® se poate aplica si la ferestre de mari dimensiuni, conform criteriilor RAL pentru vitraje lipite.

In plus, aceasta tehnica va va aduce mai mult confort si siguranta datorita rezistentei anti-efractie sporite. Practic, datorita tehnicii STV, geamul este mult mai dificil de indepartat, asa cum se poate vedea si din acesta demonstratie practica inedita realizata recent de GEALAN:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea