Constructia casei

# sifoane de pardoseala #sifoane #constructie casa

De ce sa tii cont cand alegi sifoane de pardoseala?

V-ati intrebat vreodata cum ar fi fost vietile noastre daca nu ar fi existat tehnologia din ziua de astazi? Cu siguranta ne-ar fi fost de sute de ori mai greu si bunicii si chiar parintii nostri ne pot confirma acest lucru. Chiar si cele mai simple activitati ar fi fost diferite, daca nu ne-am fi putut bucura de avantajele tehnologiei. Nici macar casele nu ar fi aratat la fel. Asa ca ar trebui sa apreciem in fiecare zi ce avem si sa ne bucuram ca putem sa ne permitem un trai mai usor.

Si daca a venit vorba despre case, cu siguranta observati si voi ca in fiecare an apar noi modele de mobila, noi produsele electronice si electrocasnice si noi obiecte sanitare, totul pentru ca activitatile casnice sa fie mai usoare si noi sa avem o locuinta moderna si confortabila. In urma cu douazeci de ani spre exemplu, nu erau pe piata atatea optiuni. Acum, se gasesc zeci de modele doar de suruburi, asa ca alegerile pot fi dificile.

Sa luam exemplul baii: in trecut ar fi fost simplu sa alegem o cada, o cabina de dus, o chiuveta si un vas WC, pentru ca nu erau atat de multe modele. Acum, avem unele dificultati si cand vine vorba despre ales sifoane de pardoseala. Apropo de acestea, ati avut nevoie sa schimbati sifoanele de pardoseala in ultima vreme? Daca da, care au fost criteriile pe care v-ati bazat cand le-ati ales?

Sifonul de pardoseala este foarte important, pentru ca ajuta la evacuarea corecta a apei menajere, la eliminarea mirosurilor neplacute si, in cazul unei inundatii in baie, va evacua apa, minimizand astfel pagubele. Asa ca, daca va construiti casa in acest moment, nu uitati sa aveti in vedere si aceasta mica piesa din inox, de cele mai multe ori atat de necesara pentru ca baia sa fie lipsita de mirosuri neplacute si apa sa se evacueze corect.

Pentru a alege un sifon de pardoseala, trebuie sa va interesati care este debitul de apa evacuata, pentru a sti daca sifonul pe care il doriti va face fata. Apoi, in functie de caracteristicile baii, o sa alegeti tipul de evacuare al sifonului (evacuare verticala sau orizontala), daca este faiantabil sau nefaiantabil si multe altele. Puteti alege diferite tipuri de sifoane, iar in continuare o sa va prezentam doua dintre acestea.

Ravak SN501 Sifon de pardoseala inox 105 mm este un sifon discret, din plastic, cu grilaj din otel inoxidabil, cu un debit de absorbtie de 37 l/min si cu un guler secundar sub nivelul de izolare. Grilajul are un model modern, care nu o sa va deranjeze din punct de vedere vizual.

A doua recomandare este Geberit CleanLine Sifon de pardoseala H6 cm, un sifon din inox, cu izolare acustica integrata, cu folie de hidroizolatie premontata si cu o sita de par tip “pieptane” integrata. Debitul este de 0,8 litri/s.

Asadar, luati in considerare montarea unui sifon de pardoseala, pentru ca are numai avantaje si o sa va protejeze baia.

Sursa foto: depositphotos.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea