Constructia casei

#finisaje de calitate #finisaje constructii #finisaje #constructie casa

De ce ai nevoie de un var de calitate pentru finisajele constructiilor

Lumea constructiilor este extrem de vasta, iar materialele care se pot folosi pentru finisaje variaza in ceea ce priveste densitatea, rezistenta si aspectul. Varul este unul dintre cele mai utilizate materiale pentru definitivarea lucrarilor, insa numeroase persoane nu stiu ce avantaje are acesta si care sunt beneficiile pe care le poate oferi.

Ca in orice alt domeniu, piata constructiilor pune la dispozitie numeroase produse, iar calitatea, pretul si dificultatea in ceea ce priveste utilizarea lor variaza de la un produs la altul. Iata cateva motive pentru care un var de calitate, precum CELCO Var Calcic Hidratat CL 90-S poate deveni aliatul tau de nadejde pentru finalizarea oricarei constructii, fie ea destinata locuirii sau desfasurarii activitatilor comerciale:

Este versatil

Varul Calcic Hidratat CL 90-S poate avea diverse intrebuintari, fiind un material potrivit atat pentru prepararea mortarelor destinate lucrarilor de zidarie, cat si pentru realizarea tencuielilor interioare si exterioare. In plus, acesta poate fi folosit si pentru crearea altor produse pentru constructii si este adesea utilizat si pentru neutralizarea apelor reziduale si de proces, dar si pentru tratarea apelor potabile. Mai mult decat atat, acest produs este atat de versatil, incat poate fi folosit cu succes si in industria hartiei, a sticlei sau chiar in cea chimica. Unii constructori opteaza pentru acest tip de var si pentru a stabiliza solurile upentru agricultura.

Este fin si usor de utilizat

Varul calcic CELCO este creat prin procesul de hidratare a varului macinat foarte fin. Acesta se gaseste sub forma de pulbere extrem de fina si poate fi omogenizat cu usurinta. Puritatea varului CELCO CL 90-S il califica pentru utilizarea in diferite tipuri de constructii sau finisaje.

Se aplica usor si este accesibil

In ceea ce priveste pretul, produsul CL 90-S este similar sau chiar mai accesibil decat alte produse existente pe piata. Avantajul acestuia este ca poate fi utilizat cu un grad redus de dificultate si ca se preteaza la mai multe tipuri de finisaje atat de interior, cat si de exterior.

Avantajele tencuielilor de var CELCO

  • Varul hidratat CELCO este calitativ, indeplineste constant exigentele normativelor pentru materiale de constructii;
  • Varul hidratat CELCO este un plastifiant natural cu capacitate excelenta de retinere a apei, conferind o lucrabilitate foarte buna mortarului si o rezistenta de lunga durata a imbinarilor la care este folosit acest tip de mortar.
  • Mortarele si tencuielile pe baza de var asigura respiratia peretilor si contribuie semnificativ la calitatea aerului din interior.

Sursa foto: spatiulconstruit.ro

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea