Constructia casei

#videointerfon Electra #videointerfon #electrainstal

Confortul acasa - 7 avantaje ale instalarii unui videointerfon Electra

Siguranta locuintei proprii a fost dintotdeauna o prioritate pentru fiecare individ, iar solutii pentru asigurarea securitatii caminului s-au gasit inca din cele mai vechi timpuri. Societatea evolueaza si, odata cu aceasta, evolueaza si tehnologia. in prezent, cea mai moderna modalitate de protejare a spatiului privat este reprezentata de videointerfoane. Electra Instal este printre primele companii din Romania care au instalat interfoane si videointerfoane.

 

Mihail Bogdan Tanase, Director General al firmei Electra Instal, declara: "Sunt tot mai mult cerute in ultima vreme, in special pentru cartierele rezidentiale, interfoanele Duplex, pentru ca ofera toate aceste facilitati. Tastaturile Touch capacitive realizate pe sticla, atat la panourile exterioare, cat si la posturile interioare, reprezinta cea mai avansata tehnologie in domeniu, iar Electra Instal a fost printe primele companii care au implementat aceasta solutie".

Care sunt, asadar, cele mai importante avantaje ale instalarii unui videointerfon smart Electra?

Siguranta locuintei si protejarea bunurilor personale

Scopul instalarii unui interfon sau a unui videointerfon reprezinta si cel dintai avantaj pe care il prezinta aceste dispozitive si anume posibilitatea controlarii accesului persoanelor straine pe proprietatea personala.

Totul este instalat cu atentie, iar tag-urile securizate, precum si comanda securizata a yalei si alarma antifurt la panoul exterior asigura un plus de siguranta pentru persoanele care locuiesc intr-un anumit spatiu, dar si pentru spatiile de birouri. in acelasi timp, bunurile personale sunt si ele protejate.

Adaptabilitate pentru orice tip de cladire

Instalarea unor interfoane sau a unor video interfoane este posibila pentru mai multe tipuri de proprietate, de la cladire de birouri la vile, case personale si blocuri de locuinte, iar utilitatea videointerfoanelor este dovedita pentru orice constructie, indiferent de scopul acesteia.

Posibilitatea de a alege durata apelului si volumul functionarii aparatului

Atat setarea duratei apelului, cat si posibilitatea de a regla nivelul de volum la una dintre cele 7 intensitati reprezinta functii importante pentru dispozitivele de control al accesului, mai ales in cazul celor instalate in cladiri de locuinte.

Comanda auxiliara "Mute" este foarte importanta, in special pentru familiile cu copii sau pentru atunci cand familia pleaca in concediu, pentru ca soneria videointerfonului personal sa nu deranjeze vecinii.

Utilizare intuitiva

Lipsa receptorului interfonului de bloc reprezinta unul dintre avantajele videointerfoanelor smart, care sunt mai usor de folosit. Noile video interfoane Electra sunt hands-free (fara receptor) si pot fi setate sa foloseasca, pe langa sonerie si afisare video, semnalizari luminoase intuitive pentru o utilizare rapida si eficienta in conditii complexe.

Functia video - un avantaj evident al video interfoanelor

Video interfoanele smart au avantajul evident al posibilitatii de a vedea apelantul. insa, pe langa aceasta idee lesne de inteles, videointerfoanele ofera posibilitatea de monitorizare video si audio cu convorbire bidirectionala, pe langa functionalitatile clasice de apel, convorbire si acces.

Durata de viata prelungita a videointerfoanelor

Cu o durata de viata de 8 ani a videointerfoanelor, investitia necesara pentru instalarea acestora se amortizeaza in timp. Utilizand tastaturi Touch, nu exista posibilitatea ca butoanele sa se blocheze, deci riscul defectarii dispozitivelor este redus.

inca un detaliu important cu un rol important in rezistenta in timp este reprezentat de ecranele tratate chimic pentru a fi mai rezistente, desi sunt confectionate din sticla.

Supraveghere video nocturna si posibilitatea extinderii retelei de supraveghere

Pe langa alarma antifurt de la panoul exterior, videointerfoanele Electra ofera posibilitatea de monitorizare video si in timpul noptii si pastreaza o buna vizibilitate.

In plus, pentru securizarea complexa a unei proprietati, este posibila extinderea retelei de camere de vedere, iar alimentarea si comanda unei camere video suplimentare nu necesita o doza separata de selectie video.

Echipa Electra Instal se ocupa atat de livrarea de interfoane si videointerfoane in Bucuresti, dar si in provincie, cat si de instalarea acestora.

Sursa foto: dtv-installations.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare