Constructia casei

#confort termic #incalzire in pardoseala #sisteme profesionale

Confort termic sporit cu incalzire in pardoseala electrica si alte sisteme profesionale

“Cum imi eficientizez confortul termic in locuinta?” este o intrebare aflata pe buzele tuturor celor care isi doresc o casa incalzita corespunzator. Daca acum mai bine de 20 ani, parintii nostri isi incalzeau locuinta cu sobe pe lemne sau pe motorina, iar mai tarziu prin calorifere cu ulei, totul a devenit o poveste data uitarii. In cele ce urmeaza iti prezentam un nou tip de incalzire in pardoseala electrica prin care iti eficientizezi consumul si te bucuri de confort termic ridicat.

Incalzirea in pardoseala electrica - Nivel de confort ridicat

Spre deosebire de instalatia cu calorifere, incalzirea in pardoseala electrica ofera ambianta unitara in intreaga incapere si creaza temperatura perfecta.

Incalzirea in pardoseala electrica este alternativa benefica si pentru sanatatea locuitorilor. Pentru ca nu exista umiditate, nu se formeaza mucegai si nu apar nici acarieni. Acest sistem poate fi folosit ca sursa de incalzire suplimentara sau de sine statatoare in spatii precum apartamente, garsoniere, cladiri cu trafic intens, spa-uri etc.

In cazul sistemelor de incalzire in pardoseala electrica nu se intra in contact direct cu suprafetele fierbinti (ca in cazul radiatoarelor, sobelor sau a caloriferelor) si nu exista margini metalice care pericliteaza siguranta copiilor.

Eficienta energetica si costuri rentabile

Un sistem de incalzire in pardoseala electrica reprezinta o investitie care reduce facturile la incalzire cu 25-30%. Pentru eficienta maxima, la acest tip de instalatie se poate adauga un termostat de selectare a nivelurilor de temperatura si a programului de functionare (ore preferate).

Prin compania IOSOLI IMPEX, specialistii in proiectare si instalatii din echipa iti ofera solutii personalizate si eficiente energetic pentru fiecare camera. Ei stabilesc ce tip de instalatie pentru incalzire in pardoseala electrica este optim si stabilesc oferta cea mai avantajoasa.

Prin proiectele personalizate, cu flexibilitate pe termen lung si eficienta energetica, incalzirea in pardoseala electrica reprezinta o solutie practica pentru orice tip de cladiri si camere: de la baie, la bucatarie sau pentru intreaga casa.

Tipuri de incalzire in pardoseala electrica disponibile pe Degivrare-Incalzire-Electrica.ro

Instalatia de incalzire in pardoseala electrica se realizeaza in functie de tipul si structura pardoselii, de adancimea instalarii si distanta cablurilor. In realizarea proiectului, specialistii degivrare-incalzire-electrica.ro vor avea in vedere urmatoarele:

  • Suprafata;
  • Tipul de sistem de incalzire in pardoseala electrica - Ca sistem unic sau suplimentar;
  • Grosimea peretilor si natura acestora;
  • Gradul de izolare termica a peretilor, exterioara sau interioara;
  • Natura finisajului pardoselii incalzite: gresie, parchet laminat, covor, mocheta, linoleum;
  • Zona geografica.

Inainte de instalare, suprafata pe care se monteaza sistemul de incalzire electrica in pardoseala trebuie sa sa fie plana, curata si izolata termic cu un strat de polistiren extrudat.

Pentru pardoseala pe structura din beton, specialistii Iosoli Impex iti recomanda incalzirea in pardoseala electrica prin cabluri de 10 – 20 W/ml, iar in cazul celei pe structura de lemn sau gips, cele cu putere cuprinse intre 8 si 10 W / ml.

Te asteptam sa accesezi website-ul: www.degivrare-incalzire-electrica.ro pentru mai multe beneficii ale instalarii incalzirii in pardoseala electrica sau la numarul de telefon:

0722 50 77 99 sau pe adresa sorin.bucur@iosoli.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare