Constructia casei

#constructia casei #amenajarea casei #casa

Ce fel de proiect casa ti se potriveste in funtie de terenul pe care il ai

Terenul pe care il ai va decide ce fel de casa vei construi. Pornind de la un teren de peste 200 m² va fi destul de usor sa alegi orice fel de proiecte de case. insa daca dispui de un teren de 100 m² va fi destul de greu sa alegi un proiect casa fara sa analizezi dinainte piata.

1. Teren peste 160 m² - Proiecte Case Mari

Pentru un teren mare este desul de facil sa alegi proiecte case pentru ca poti alege orice. Ai la dispozitie suficient spatiu pentru orice tip de proiect casa si poti avea camere mari si spatioase. Cu toate acestea, este foarte important sa te folosesti cu cap de acest spatiu si sa consulti un spacialist pentru a crea proiectul casei potrivit pentru nevoile tale si ale familiei.

2. Teren intre 100 m² si 160 m² - Proiecte Case Medii

In cazul proiectelor de case medii multi apeleaza la proiecte de casa cu mansarda. Se poate alege un proiect de casa mica si o gradina spatioasa cu terasa sau un proiect de casa cu etaj. insa cel mai important este sa construiesti o casa practica, aerisita si spatioasa.

3. Teren sub 100 m² - Proiecte Case Mici 

Pentru un teren sub 100 m² vei putea alege un proiect de casa mica sau un proiect casa cu mansarda. Cred ca cea mai mare provocare a acestor case este impartirea functionala a spatiului. Acesta trebuie sa fie bine structurat si foarte practic si tocmai de aceea doar un spacialist iti poate acorda cele mai relevante sfaturi pentru casa ideala.

Apelarea la o echipa de specialisti nu doar ca te va ajuta sa alegi tipul de proiect de casa potrivit pentru nevoilie familiei, dar te va ajuta si in procesul propriu zis al constructiei. Poti alege un proiect disponibil pe site pe care sa-l modifici sau poti construi un proiect alaturi de echipa, perfect pentru nevoile tale, pornind de la zero.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea