Constructia casei

#rehau #termopane

Cat de eficiente sunt termopanele Rehau

Termopanele eficiente energetic sunt un element important atat pentru casele noi, cat si pentru cele deja construite. Pierderile de caldura prin ferestre si usi sunt in proportie de 30% - 40% din totalul de energie rezidentiala folosita in acest sens.

Indiferent daca alegeti ferestre noi pentru un imobil in constructie sau pentru a inlocui ferestrele existente, este important alegerea unor termopane cat mai eficiente energetic, dar care ofera confort si design casei dumneavoastra.

Compania Rehau este unul dintre liderii de pe piata romaneasca de termopane, acestia diferentindu-se prin calitate pret si securitatea inalta pe care o pot oferii la tamplaria pvc fie ca vorbim de usi sau geamuri.

De ce termopanele Rehau sunt superioare:

Izolatie termica si fonica ridicata

Construite etans si cu cele mai bune materiale, termopanele Rehau ofera un nivel inalt de izolatie termica si fonica. Astfel, acestea va pot reduce pierderile de energie cu pana la 40%, reglarea temperaturii in conditii extreme va fi mai usoara si in acelasi timp izolatia fonica va permite sa aveti mai multa liniste si relaxare acasa.

Siguranta ridicata

Datorita celor 5 sau 8 puncte de inchidere si a armaturii de otel, termopanele Rehau iti tin casa sigura si iti permit sa dormiti linistiti sau cand nu sunteti acasa.

Atunci cand doriti sa cumparati termopane este important sa fiti atent la doua lucruri:

  • numarul de camere
  •  izolatia termica.

Va prezentam astfel cateva produse din portofoliul Rehau

Rehau Euro Design 70

Acesta tamplarie are o adancime contruita de 70 mm si 2 garnituri de contact asigurand astfel pierderile termice inutile.

Profilul este armat cu otel zincat cu o grosime de 1.5 – 2 mm astfel obtinand o rezistenta si o securitate mult mai mare.  Dispune de izolare fonica avand calificativul 5 si o etanseitate pana la grupa de solicitare C.

Rehau SYNEGO

Avantajul acestor tamplarii de la Rehau este adancimea constructiva de 80 de mm si de cele 2 sau 3 garniturii care vor asigura izolatia perfecta.

Au un coeficient termic de Uf= 0.94 w/m2k pentru tamplarie si pentru sticla Ug = 0.6 w/m2k putand fi montate pana la 3 foi de geam.

Tamplaria este armata cu otel zincat cu o grosime de 1.5 – 2 mm avand avantajul de a nu ruginii in timp si a nu-si schimba forma.

Dotate cu feroneria ROTO acestea permit o ventilatie suficenta dar si o siguranta antiefractie.

Rehau culisante cu ridicare

Frumusetea si accesibilitatea termopanelor culisante este mereu de admirat mai ales cu noul sistem de ridicare in plan pararel GENEO datorita materialelor Hightech RAU – FIPRO. Acestea sunt foarte bine izolate atat fonic cat si termic.

Un avantaj al acestor profile in afara de aspectul modern pe care ni-l ofera este siguranta antiefractie si usurinta de manipulare a acesteia.

Este realizata din materiae reciclabile astfel devenind un produs ecologic.

Aceste tipuri de termopane fata de celelalte modele pot fi realizate la dimensiuni impresionante, cu o inaltime de 2.7 m pana la 10 m latime si o greutate maixima admisa a canatului de 400 kg. Si acestea vin intr-o varietate mare de culori asta ramanand singura problema a dvs.

Compania Rehau in afara de tamplaria pvc  produc si tocuri din aluminiu sau din lemn fiind de o calitate inalta si etanseitate la fel de buna ca in cazul celor de pvc.

Tamplaria pvc de la Rehau in afara de calitatea impresionanta a tocurilor, acestia dispun si de o varietate mare de culori, vopseua fiind una de o calitate superioara rezistenta in timp si la razele UV astfel isi vor pastra culoare de productie un timp indelungat.

Rehau dispun si de multe accesorii, de la plase de tantari si insecte la rulouri exterioare, obloane si glafuri de interior sau exterior putand fi achizitionate pe alb sau maro RAL 8014.

Acestia ofera posibilitatea unui montaj profesional al tamplariei intr-un timp scurt si o calitate de foarte buna. Pentru mai multe detalii si informatii despre termopane, accesati blogul rehau.

FOTO: rehau-termopane.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea