Constructia casei

# privelisti spectaculoase #case

9 case cu privelisti spectaculoase! Unde ai vrea sa locuiesti?

 

Casa reprezinta mai mult decat locul in care stai. Ea este o varianta de expresie de sine si de frumusete, eleganta, stil. Iata noua case cu privelisti spectaculoase in care ti-ai dori sa iti petreci fiecare zi:

1. O casa cu vedere spectaculoasa spren Victoria’s Yarra Valley

Sursa foto: themtasties.com

Aceasta casa este construita de designerul Chelsea Hing in stil  morden si are o priveliste spectaculoasa. De pe terasa cu note masculine, dublate de culori neutre gri inchis si texturi clare, se poate observa intreaga vale: apa, natura, copacii si verdele imbietor.

2. Casa cu priveliste spre port

Sursa foto: architecturalliving.org

Aici totul este conceput de catre arhitectul L.J.Hooker astfel incat sa existe o priveliste nealterata spre port. Liniile sunt moderne si simple, cu materiale pretioase dar care nu fac altceva decat sa adune la un loc imaginea portului.

3. Casa cu vedee panoramica spre munti si ocean

Sursa foto: habitusliving.com

Aceasta casa construita de Decus Interiors and Square Design este facuta in contrast ce culoare, punand accentul pe culori inchise si materiale naturale, care sa scoata in evidenta frumusetea albastrului apei care se vede atat de pe terasa, cat si de pe canapeaua din living.

4. Casa cu vedere spre portul Sydney

Sursa foto: ilovelinen.com.au

Stilul pe care designerul Ioanna Lennox l-a preferat este o combinatie intre lux complet modern si stil contemporan glamour. Exista totusi o simplitate a liniilor si elementelor de decor, iar privelistea taie respiratia.

5. Casa care se uneste cu natura

Sursa foto: candana.com.au

Aici se vede cum integrarea cu natura se poate realiza cu ajutorul spatiului vitrat, care face ca trecerea din interior spre exterior sa fie neobservata, iar natura pare sa fie parte integranta din casa. De asemenea, alegerea mesei ce pare a fi de birou este o varianta de succes in designul de interior creat de Vitale Design.

6. Apartament cu priveliste de vis in Sydney

Sursa foto: homestolove.com.au

Arhitectul Weir Phillips a pus in valoare fara nici o indoiala privelistea spectaculoasa a apartamentului prin spatiul vitrat cu delimitari inchise la culoare, care aduc spatiul intr-o zona atat moderna,cat si clasica si in acelasi timp eleganta.

7. Casa de vis in Palm Beach

Sursa foto: realestate.com.au

Arhitectul Walter Barda este un adorator al mediului inconjurator care lasa natura si mai ales apa sa fie ca o curgere, ca o prelungire a casei sau spatiului de locuit. Folosirea nuantelor de bej si a materialelor naturale combinate cu sticla transparenta, fac din tot ansamblul casei sa para a fi parte din intreg.

8. Casa cu vedere la ocean

Sursa foto: stylespace.me

Casa realizata de Justine Hugn Jones este cu adevarat o placere a simturilor. Intreaga mobila pare a fi parte dintr-un port, iar culorile se alatura frumos unele cu altele. Geamurile mari lasa loc pentru relaxare si a privi oceanul de pe canapea sau fotolii. Mesele pot de asemenea aici sa fie o adevarata bucurie.

9. Casa cu decupaje si privelisti uimitoare spre natura

Sursa foto: popovbass.com

Arhitectul Popov Bass se joaca des cu module, cu decupaje. In aceasta casa a lasat un spatiu liber in plafon pentru ca cerul sa se combine cu spatiul de locuit. El a pus valoare pe designul simplu, insa privelistea spactaculoasa. Oricine locuieste aici poate sa se simta in fiecare zi ca fiind parte din natura si din peisaj.

Care ai vrea sa fie a ta?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea