Constructia casei

#folosire sisem pluvian #sistem pluvian #jgheab #burlan #avantaje

6 avantaje ale folosirii unui sistem pluvial performant

Iti contruiesti o casa noua sau abia ti-ai renovat-o pe cea existenta? Investitia pe care ai facut-o pana acum este, cu siguranta, importanta, de aceea un sistem de colectare a apei pluviale se va dovedi extrem de necesar pentru a-ti salva casa de la degradare.

Coilprofil, unul dintre cei mai importanti producatori de tigle si sisteme metalice, a creat un sistem pluvial de jgheaburi si burlane menit sa colecteze si sa evacueze apele pluviale in cel mai sigur mod cu putinta. Iata care sunt avantajele folosirii performantului sistem Metidro:

Imbinare perfecta

Vechiul tau sistem de drenare a apei de pe acoperis ti-a creat adesea probleme din cauza proastei imbinari a jgheaburilor si burlanelor? Stim cu totii turturii care se formeaza iarna pe jgheaburile oricarei cladiri din cauza fisurilor sau a spatiilor ramase intre elementele sistemului de colectare a apei. Nu acelasi lucru se intampla si in cazul unui sistem pluvial Metidro. Partile componente ale acestuia sunt realizate din otel galvanizat de cea mai buna calitate. Jgheaburile si burlanele sunt fabricate cu utilaje de ultima generatie, ceea ce le face sa se imbine etans.

In plus, sistemul de drenaj este conceput astfel incat sa nu permita apei murdare sa se scurga sau sa stropeasca peretii.

Durata lunga de viata

Un sistem bine gandit poate avea o durata de viata chiar si de cinci decenii, astfel incat de investitia facuta acum se pot bucura si nepotii! E cazul sistemelor pluviale fabricate de Coilprofil. Acestea au 15 ani garantie si o durata de viata medie stabilita prin Agrementul tehnic de aproximativ 50 ani.

Atuuri estetice

Spre deosebire de sistemele pluviale traditionale, care au o structura robusta, greoaie, Metidro are avantajul elegantei. Piesele sale componente sunt suple si se aliniaza perfect structurii oricarui imobil, putand fi adaptate pentru orice forma. In plus, gama variata de culori iti ofera posibilitatea sa alegi exact acele nuante si combinatii potrivite pentru designul casei tale. Astfel, jgheaburile si burlanele devin un adevarat accesoriu estetic pentru orice locuinta, imbogatindu-i aspectul.

Montaj usor

Cand te gandesti sa achizitionezi un sistem pluvial probabil ca iti faci deja si un calcul rapid legat de costurile suplimentare pentru echipa de muncitori care il va monta. Avantajul sistemului pluvial Metidro este ca poate fi instalat extrem de simplu. El vine insotit de un ghid de montaj cu ajutorul caruia il poti instala singur, fara ajutorul vreunei echipe de specialisti.

Permite colectarea apei

Apa este o resursa atat de importanta, incat ar fi pacat sa o irosesti. Iar apa de ploaie, spre exemplu, este ideala pentru irigarea gradinii. Sistemul pluvial Metidro este special conceput pentru a-ti permite sa colectezi apa pe care mai apoi sa o poti folosi, astfel incat sa economisesti o multime de bani.

Poate fi reciclat

Un alt avantaj extrem de important al jgheaburilor si burlanelor fabricate din otel galvanizat este ca, la finalul duratei de utilizare, pot fi reciclate in totalitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare