Constructia casei

#tigla metalica acoperis #tigla metalica #acoperis

4 motive pentru care tigla metalica este solutia ideala pentru acoperisul casei tale

Esti in cautarea unei solutii durabile, moderne, dar si avantajoase din punct de vedere financiar pentru acoperisul casei tale? Tigla metalica iti satisface toate exigentele pe care le pretinzi de la un astfel de material, iar Coilprofil.ro iti ofera si avantajul de a o cumpara la un pret special, doar toamna aceasta! Iata de ce merita sa alegi tigla metalica pentru acoperisul casei tale!

1. Este durabila si sigura

Una dintre principalele griji ale clientilor, cand vine vorba de materialul pentru invelirea acoperisului casei este legata de rezistenta la uzura si la factorii de mediu la care este expus: inghet, vant, ploaie, zapada, canicula etc. Sistemul de acoperis Metigla, de la Coilprofil, alunga aceste griji si iti ofera garantia durabilitatii si a rezistentei la orice intemperii. Este creat din otel, ceea ce ofera o durata de viata de nu mai putin de 50 de ani.<

2. Se monteaza rapid si usor

Daca timpul te preseaza pentru finalizarea constructiei casei si ai nevoie de o solutie rapida, dar sigura si de calitate pentru acoperisul casei, tigla metalica este solutia care satisface toate aceste exigente. Datorita faptului ca are o greutate mica (~ 5 kg/mp) si se poate comanda pe dimensiuni personalizate, este unul dintre materialele pentru invelirea acoperisului care se monteaza cel mai repede si cel mai usor.

3. Este moderna

Dincolo de utilitatea, siguranta si durabilitatea tiglei metalice, este important sa ai in vedere si considerentul estetic. Aspectul final al acoperisului casei trebuie sa fie in concordanta cromatica cu cel al intregii case si sa ofere un design final armonios si modern. Daca alte tipuri de tigle sau invelitoare pentru acoperis iti limiteaza posibilitatea alegerii nuantelor dorite, cea metalica este extrem de versatila din punct de vedere cromatic.

La Coilprofil, ai la dispozitie o gama de tigle metalice in 23 de culori (16 lucioase si 7 mate), astfel incat sa poti opta pentru culoarea care se asorteaza cel mai bine cu designul locuintei tale.

4. Costuri moderate

Tigla metalica este si una dintre cele mai avantajoase materiale pentru invelisul acoperisului din punct de vedere al raportului calitate-pret. Datorita faptului ca are o greutate mai mica si ca se monteaza foarte usor, costurile sunt mult mai reduse in raport cu alte tipuri de materiale.

Oferta de nerefuzat care iti salveaza bugetul

Daca te-ai convins ca tigla metalica este cea mai buna optiune pentru locuinta ta, nu pierde timpul scanand ofertele companiilor de specialitate. Suntem in toiul toamnei, iar temperaturile scad simtitor de la o zi la alta, ceea ce face ca invelirea acoperisului sa devina o prioritate in finalizarea constructiei casei. Coilprofil te ajuta sa economisesti bani si sa ai parte de un acoperis fiabil cu o promotie speciala, valabila pana la sfarsitul toamnei.

Doar in perioada 6 octombrie - 30 noiembrie 2014, Coilprofil ofera 20% reducere la tigla metalica disponibila in culorile RAL 8017 si RAL 3011 polyester, si RAL 8017 si RAL 3009 mat structurat.Detalii pe coilprofil.ro/promotii/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului