Casa

#magneti #suveniruri #fata de masa #suport lumanari #cesti de cafea #suporturi pahare

Specialistul Acasa.ro, Florentina Terziu: Cele mai inspirate suveniruri

Amintirile, interactiunea cu persoane diferite si experiente traite sunt cateva din suvenirurile cu care revenim dintr-o calatorie reusita. Obiectele pe care le vom achizitiona vor avea rolul de a integra toate aceste amintiri in spatiul nostru de locuit.

Cele mai inspirate suveniruri dintr-o vacanta sunt cele care isi vor dovedi o utilitate fie functionala, fie decorativa. Fiecare locatie vizitata are un anumit specific, iar alegerea noastra se va putea opri asupra unui obiect reprezentativ pentru acel spatiu.

Dintr-o calatorie ne vom putea astfel intoarce cu o serie de suveniruri utile pentru caminul nostru. Un set de cesti de cafea, o fata de masa, un prosop, suporturi de pahare sunt doar cateva dintre optiunile pe care le avem. Fiecare dintre acestea, decorate intr-un mod care sa surprinda specificul local.

Sursa foto: frugalvillage.com

Vor exista intotdeauna obiecte de care sa avem nevoie pentru casa in care locuim. De ce nu am prefera sa achizitionam cel putin un astfel de obiect dintr-o calatorie pentru a rememora apoi, oricand, acele momente?

Din categoria suvenirurilor care vor avea doar o functie estetica pot face parte si suporturile pentru lumanari, ramele foto, tablourile sau micile veioze deocrative. Toate vor avea rolul de a infrumuseta si de a da un aspect mai primitor unei incaperi.

Alegerea unui suvenir pentru acasa poate deveni o traditie la care sa ne raportam in fiecare dintre calatoriile noastre, astfel, putem colectiona acelasi tip de obiect din locatii diferite (magneti de frigider din fiecare tara vizitata, vederi sau albume foto).

Toate aceste amintiri ne vor putea apoi insoti pe parcursul intregului an, pana in momentul in care vom reusi sa mai acumulam altele, noi.

Florentina Terziu

florentina_terziu@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea