Casa

#mobila vintage #design mobilier #expert acasa.ro

Margit Karacsony, specialist in designul de mobilier

Margit Karacsony, specialist in designul de mobilier

Dupa mai bine de 20 de ani de activitate in marketing, vanzari si management, am decis sa fac o schimbare si m-am axat pe o mai veche pasiune de-a mea: designul de mobila. 

Am descoperit secretele designului de interior, dar dintre toate stilurile, cel mai mult m-au atras decorurile vintage, care par ca spun o poveste. De la scrinuri si biblioteci, pana la bancutele de gradina, chic si vesele sau politele practice din bucatarie, toate piesele de mobilier capata o aura aparte odata ce pe suprafata lor se vad urmele timpului. M-am specializat astfel in a gasi tocmai acele forme si combinatii de culori care fac din orice interior un loc cald, in care ti-e drag sa locuiesti. 

Alaturi de o echipa pasionata si entuziasmata de aceleasi lucruri, am inceput sa creez piese de mobilier unicat, doar din lemn masiv, care, sper eu, au bucurat deja multe case. 

Daca vreti sa vedeti ce am reusit sa realizez impreuna cu echipa mea, va astept pe site-ul nostru, www.decovintage.ro si pe pagina de Facebook: Deco Vintage.

Articole scrise de Margit Karacsony

  •  
  •  
Margit Karacsony