Casa

#mobilier gradina #mobila vintage #gradina vintage

Expertul Acasa.ro, Margit Karacsony: Relaxarea intr-un spatiu vintage

De cate ori, dupa o zi istovitoare, nu ne-am dorit sa evadam undeva unde sa fie doar linistea naturii si mangaierea soarelui? Intr-un loc unde timpul sa se opreasca in loc si sa avem ragaz de un ceai, o cafea buna, o carte si un pahar de vorba cu cineva drag? Fie ca ai norocul sa locuiesti intr-o casa cu terasa ori gradina, fie ca ai un apartament la bloc, dar care are balcon, exista o solutie pentru a crea acest spatiu, aproape magic, de relaxare. Este nevoie de un efort minim si de un buget decent.

Ca pe vremea bunicilor

Ai nevoie de cateva lucruri esentiale, pe care le poti alege in functie de spatiul de care dispui. De exemplu, pentru un spatiu mai generos poti alege o banca de lemn, in culori calde. De asemenea, ai nevoie de o masuta pentru ceai sau alte delicatese numai bune de savurat in momentele de relaxare. Pentru a te proteja de frig in serile racoroase, ai grija sa pastrezi la indemana un pled calduros, din lana. De asemenea, mai poti adauga in decor felinare vintage, rame foto antichizate, fara a pune neaparat si o fotografie in ele.  

Cand spatiul este limitat

Pentru spatii mai reduse, alege un set in miniatura, cum ar fi o masuta de dimensiuni reduse cu doua scaunele din lemn masiv, pictate manual in culori ce amintesc de vara. Practice si comode, vor completa perfect decorul unui balcon, dar si al unei terase sau gradini. Asadar pregateste-te pentru anotimpuri de relaxare si fa-ti din timp „proviziile” pentru o terasa confortabila si unica!

Data viitoare vom vorbi despre mici obiecte de decor care vor schimba lookul casei tale cu un buget redus si un efort minim.

Pentru mai multe idei, va astept pe DecoVintage si pe pagina noastra de Facebook 

Credit foto: www.decovintage.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Margit Karacsony

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea