Casa

#terasa exotica #tersa #amenajare terasa #amenajare balcon #Expertul Acasa.ro designerul Mioara Stoenica #Mioara Stoenica

Expertul Acasa.ro, designerul Mioara Stoenica: Decor exotic pe terase, pentru seri calde de vara

Daca la fel ca mine nu plecati vara asta niciunde, v-am pregatit o galerie de imagini care sa va inspire pentru serile frumoase petrecute acasa: in curte, pe terasa, pe balcon sau chiar… in interior cu ferestrele larg deschise spre zilele si noptile fierbinti de vara. Un decor atragator, exotic va da farmec verii, oriunde va aflati.

Chiar daca unele imagini sunt departe de posibilitatile existente, nu va descurajati. Imprumutati detalii care pot da atmosfera chiar in balconul dvs! Important este sa visam frumos cu ochii deschisi. Cateva obiecte inspirat plasate, ne vor face sa calatorim in locuri in care am fost sau in care vom ajunge candva.

Pernute fantezie in culori vii, proaspete, aruncate pe fotolii de paie, pe canapele si pe jos, covoare orientale si pleduri, mici fete de masa, esarfe colorate, palarii de soare, scoateti tot ce aveti mai colorat si mai “picant” prin casa si prin dulapuri. Puteti obtine rapid un decor exotic neasteptat de nou si revigorant.

Colorati cu orice, chiar si cu fructe si legume (“corn al abundentei”)

Adaugati lampioane, lumanari si betisoare parfumate, pe care sa le aprindeti seara. (Cautati si lumanari speciale pentru alungat insectele).

Mobilierul de dimensiuni mici, cum ar fi masutele orientale, tavi si ceainice vor intregi decorul exotic.

Daca aveti un chosc in gradina, poate v-ar amuza un pat de vara pentru odihna si citit…

Alaturi de flori, plantele verzi in vase mari, sunt de un efect deosebit.

Se poate instala in curte si un dus sau o cada pentru a te racori… orice este permis, lasati imaginatia sa improvizeze!

Chiar daca veti folosi doar unele din detaliile sugerate mai sus, cu investitie cat de mica sau doar cu putin interes, vara va avea o aroma speciala chiar si… acasa, cu prietenii, la un pahar de vin sau la un ceai inmiresmat de menta!

Date de contact:
Mioara Stoenica

Tel. 0723 376 276
Web: mioarastoenica.com
E-mail: mioarastoenica@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mioara Stoenica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea