Casa

#designer #amenajare casa #exper acasa.ro

Expertul acasa.ro, designerul Mioara Stoenica

Expertul acasa.ro, designerul Mioara Stoenica

Desi la baza este designer de interioare, In urma studiilor de specialitate in domeniul modei, realizate la Paris (FORMAMOD), Mioara Stoenica a dezvoltat, acum mai bine de zece ani, un brand de fashion exclusivist, Marie Sobriand. Cum relatia dintre moda si interioare este in acelasi timp complexa si inevtabila, Mioara, atrasa de lumea designulu interior, a decis sa se dedice acestui domeniu, obtinind cu success calificarea de decoratoare de interior.


Designerul de moda si-a transferat estetica dominata de un ochi infailibil pentru detaliu, spre designul de interior unde acopera o gama variata de stiluri in mediile rezidentiale, pensiuni, birouri etc pentru clienti din Bucuresti si din tara.

Mioara este pasionata de arta, carti si calatorii, ca si de proiectele ei si impartaseste cu bucurie din experienta acumulata. Isi aplica talentul si cunostintele in toate proiectele mari sau mici, cu aceeasi daruire profesionala. Influentat de designul european si de experienta proprie, stilul ei este elegant si inventiv. Interioarele create de ea sunt caracterizate de intelegerea folosirii culorii, luminii si texturii in combinatii surprinzatoare si nu in ultimul rind de atentia deosebita pentru detaliu.

Abordarea Mioarei este simpla: sursa ei principala de inspiratie este clientul. Ea stie ca interioarele caselor clientilor ei, trebuie sa reflecte personalitatea si preocuparile acestora.

In multe cazuri clientii nu au mai colaborat cu un designer de interior, dar metoda ei de a crea conceptul de amenajare, ii usureaza clientului implicarea in ceea ce va deveni un adevarat proces atragator si agreabil.

Mai jos o minigalerie cu imagini care surprind aspecte din proiectele designerului.

Date contact :
Mioara Stoenica
Tel. 0723 376 276
E-mail: mioarastoenica@yahoo.com

Web: mioarastoenica.com

Articole scrise de Mioara Stoenica

  •  
  •  
Mioara Stoenica