Casa

#globuri #ceasuri #masa de Revelion #decorare masa

Expertul Acasa.ro, Camelia Papp, designer de interior: Decorarea cu eleganta a mesei de Anul Nou

Desi Craciunul a trecut, Sarbatorile de iarna continua. Stiu ca am jurat sa nu mai mancam atat, dar deja ne gandim cu pofta la masa de Revelion. Fie ca aveti invitati la o masa restransa in familie, fie ca organizati o petrecere cu prietenii e important sa ne gandim si la cum va arata masa de Revelion, nu doar la ce mancare “usoara de data asta” sa mai facem.

Eleganta de Anul Nou inseamna, dupa parerea mea, putina stralucire. Asadar, inlocuiti rosul Craciunului cu putin auriu sau argintiu. Cuvintele-cheie in amenajarea atmosferei de Revelion sunt: glamour si stralucire. Pastrand, totusi, limitele decentei.

Putem confectiona singuri conuri din hartie, brazi stilizati, simboluri ale sarbatorilor de iarna,  pe care sa aplicam diferite ornamente, in ton cu tema petrecerii.


 
Ceasurile sunt un alt element de decor des intalnit in amenajarea mesei de Anul Nou.


 
Globurile stralucitoare aurii, argintii sau de sticla pot completa in mod fericit amenajarea mesei.


De asemenea, parca nicio masa nu e completa fara flori. Se pot face aranjamente florale deosebite pe care sa le asezam in tot ansamblul deja creat. Lumina lumanarilor scoate in evidenta foarte bine mancarea frumos ornata, asezata pe platouri de sticla sau albe.


 
Asadar, pentru ca “mai intai mancam cu ochii”, fie ca masa de Anul Nou sa va imbucure sufletul si trupul!
An Nou fericit! 
 

Date de contact:

Camelia Papp
Interior Designer
Telefon:
0720.403.463; 0755.450.544
E-mail: office@kmdesign.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Camelia Papp

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea