Casa

#expert acasa.ro #arhitectura #arhitect #Raluca Lazar

Expertul Acasa.ro, arhitect Raluca Lazar

Expertul Acasa.ro, arhitect Raluca Lazar

Sunt tanara absolventa a Facultatii de Arhitectura, promotia 2013. Lucrurile care ma caracterizeaza cel mai mult sunt curiozitatea si entuziasmul. Imi place sa ma implic in proiecte cat mai diverse si sa imi aduc aportul de imaginatie. Le consider pe toate o provocare si incerc sa ma perfectionez, sa invat ceva nou cu fiecare experienta.         

Am ales sa studiez arhitectura pentru ca este un domeniu in care intr-adevar poti pune pasiune, mai ales cand stii ca ideile si munca ta isi pun amprenta nu doar asupra caselor pe care le proiectezi, dar si asupra starii de spirit, modului de viata a oamenilor care apeleaza la tine.

Cred ca cel mai important aspect este atmosfera creata, atat in spatiul intim al unei case, cat si in spatiile vaste dedicate unui anumit public. Atmosfera, este elementul care umanizeaza proiectul, legatura cu cei care beneficiaza de acest spatiu. Este totalul de factori pe care arhitectul/ designerul ii ia in considerare atunci cand vrea sa transmita o stare prin ceea ce construieste. Este tema pe care mi-am ales-o pentru disertatie si incerc sa o integrez practic in fiecare proiect.

Pe langa arhitectura, in timpul liber am inceput sa ma preocup de restaurarea obiectelor vechi din lemn, odata cu reamenajarea propriului apartament. Imi place sa revitalizez piese de mobilier si sa le integrez in spatii noi, ca un fel de accent al trecutului. 

 

Date de contact:

Raluca Lazar

Arhitect

E-mail: arh.ralucalazar@gmail.com

Site: issuu.com/ralulazar;

ralucalazar.viewbook.com

Articole scrise de Raluca Lazar

  •  
  •  
Raluca Lazar