Carti

# casnicie esuata #Colleen Hoover #dragoste

Totul incepe cu noi - Colleen Hoover: prima iubire nu se uita niciodata! Cum retraiesti dragostea dupa o casnicie esuata?

Prima iubire este una care ne marcheaza viata si amintirea careia o purtam pentru totdeauna in suflet. Iar atunci cand prima iubire apare ca un ”pansament” dupa o casnicie esuata, fiorul dragostei isi face imediat simtita prezenta.

Totul incepe cu noi - Colleen Hoover continua povestea vietii lui Lily, eroina volumului ”Totul se termina cu noi”. Autoarea surprinde magistral portretul femeii abuzate de fostul sot si reuseste sa redea la intensitate maxima emotiile si lupta interioara a acesteia intre sentimentele nascute de o noua iubire (Atlas) si relatia cu tatal copilului ei (Ryle), astfel incat sa ii asigure fetitei sale mediul sanatos de care are nevoie pentru a se dezvolta.

”Are voie o mama sa iubeasca din nou dupa despartirea de tatal copiilor sai?” - este intrebarea care planeaza si careia autoarea incearca sa-i ofere un raspuns pe toata durata desfasurarii actiunii.

Iubire, pasiune, gelozie, abuz fizic si emotional – raman topicurile urmarite si in acest volum, care ocupa primele pozitii in BookTok. Potrivit People, Hoover se face remarcata individual, fiind o portretizare a dinamicii violentei domestice.

”Totul incepe cu noi” - Colleen Hoover te va purta, inevitabil, catre amintirea primei iubiri din liceu si iti va oferi ocazia de a vedea cum aceasta ar putea fi retraita la varsta maturitatii. Atlas si Lily, protagonistii acestui volum, se reintalnesc si decid sa-si acorde o noua sansa acum, ca adulti, fiind nevoiti sa faca fata confruntarilor si piedicilor ridicate de fostul sot al eroinei. Acesta nu poate concepe ca este inlocuit in viata mamei copilului lui si nici ca un alt barbat va face parte din viata fiicei sale.

Rezumat ”Totul incepe cu noi” - Colleen Hoover

Lily si Ryle si-au gasit, in cele din urma, echilibrul in viata si impart, in mod civilizat, custodia asupra fiicei lor, Emerson. Acum, la doi ani dupa ultima lor discutie, Lily il intalneste pe Atlas, din intamplare. El e in culmea fericirii pentru ca, in sfarsit, pare sa fie momentul potrivit ca sentimentele dintre el si Lily sa infloreasca intr-o relatie adevarata. Prin urmare, Atlas o invita pe Lily la o intalnire.

Insa bucuria pe care o simte Lily se transforma in neliniste si groaza. Desi Ryle nu-i mai este sot, el inca face parte din viata ei si ar avea resentimente fata de orice barbat cu care ea ar alege sa se intalneasca. Pur si simplu, Ryle detesta gandul ca Atlas Corrigan ar putea face parte din viata lui Lily si a lui Emerson.

Scris din perspectiva lui Lily si a lui Atlas, cartea ”Totul incepe cu noi” - Colleen Hoover le ofera cititorilor o incursiune in trecutul lui Atlas, pe masura ce el si Lily isi redescopera legatura si reaprind flacara dragostei din adolescenta. In acelasi timp, sunt nevoiti sa aiba de-a face cu fostul sot al lui Lily - Ryle, un barbat impulsiv, care crede ca Atlas e unul dintre motivele destramarii casniciei sale.

Comanda chiar acum ”Totul incepe cu noi” - Colleen Hoover si vei avea ocazia de a cunoaste personaje pline de culoare si empatie. Atlas te va cuceri de la primele randuri, iar autoarea te va surprinde cu modul profund in care exploreaza aspectele nevazute si pline de vulnerabilitate ale iubirii, dovedindu-ti ca increderea profunda este cea care poate duce la dorinta de a fi ”fericiti pana la adanci batraneti”.

FOTO: librex.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea