Carti

#am scris o carte pentru noi #irina binder #carte

Stiai ca Irina Binder a publicat un nou titlu? Comanda Am scris o carte despre noi

Indragita autoare, Irina Binder, continua sa isi surprinda in mod placut cititorii chiar si la 10 ani de la lansarea primului sau volum. Anul 2023 a adus o surpriza frumoasa: Irina Binder a publicat un nou titlu: Am scris o carte despre noi. Este fara indoiala cea mai emotionanta carte scrisa pana acum, de catre autoare, asa ca daca ti-au placut volumele publicate pana in prezent, sigur o sa il adori si pe acesta. Daca nu ai citit nicio carte scrisa de Irina Binder, atunci este un bun inceput.

 

La fel ca pana acum, fiecare volum este parte din sufletul autoarei, avand in vedere ca sunt inspirate din viata, in general. Trairile, gandurile si experientele autoarei sunt transpuse sub forma de cuvinte, astfel ca multe persoane se regasesc in volumele publicate pana acum. Avand in vedere ca sunt situatii care se pot intampla oricui, cititorii pot empatiza cu personajele si chiar se pot regasi in trairile acestora.

Personajele sunt creionate astfel incat sa poti empatiza cu ele inca de la primele randuri. Cu fiecare pagina pe care o vei da, vei putea vedea cum binele si rau coexista, cum iubirea si prietenia sunt provocate de suferinta si tradare. Pentru o viata impacata, este important modul cum reactionezi la toate provocarile ce pot aparea. Putem spune ca aceasta carte este scrisa sub forma unei lectii de viata.

Dragostea intregeste un om, i-a raspuns prompt el. Nu stiu la ce miracol speri tu, nu stiu ce astepti, nu stiu ce planuri ai si nu am idee de ce amani sa te lasi iubita si sa iubesti. Dar, prietena scumpa inimii mele, ar trebui sa stii ca nimic nu te poate completa si nu te poate face mai puternica si mai fericita decat dragostea cuiva, decat iubirea si grija cu care te poate sprijini un alt suflet. Pentru ca noi, oamenii, asta facem – sau cel putin asta ar trebui sa facem – ne sprijinim unii pe altii. Dar se pare ca tu ai o ordine a ta, una de neinteles pentru mine, recunosc. (Fragment din carte).

Protagonistii din Am scris o carte despre noi sunt persoane incercate de viata, care au cunoscut prea bine ce inseamna tradarea. Cu toate acestea, vei putea afla cum oamenii nu s-au lasat doborati de incercarile prin care au trecut, din contra: au avut curajul necesar pentru a avea din nou incredere in oameni si de a simti iubirea. Astfel, vei putea citi despre iubire, prietenie (adevarata si falsa), despre lupta cu demonii interiori si cum iti poti infrunta problemele chiar si cand crezi ca nu exista solutii.

Astfel, cartea aceasta poate fi exact doza de optimism de care aveai nevoie. O poti comanda de la BOOKZONE, la un pret excelent si cu livrare rapida. Tot in aceasta librarie online, vei mai gasi si alte titluri deosebite, de Irina Binder.

 FOTO: freepik.com

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea