Carti

#seria Witcher #witcher #lectura #carti

Intra in fantastica lume a vanatorilor de monstri citind seria Witcher!

Adori sa citesti carti-fenomen ale genului fantasy? Atunci iti propunem sa ramai alaturi de noi pana la final si sa descoperi o serie literara fantastica si nu doar atat: doua seriale, un film si trei jocuri video bazate pe aceasta. Suna bine, nu?

Indiferent daca iti place sa citesti in fiecare zi sau daca iti gasesti timpul necesar acestei activitati la final de saptamana, asigura-te ca vei citi doar ce iti atrage atentia. O carte care nu este tocmai pe gustul tau si pe care te "chinui" sa o citesti nu iti va aduce nici un beneficiu, mai ales daca vorbim despre beletristica si nu despre carti de specialitate de care ai avea nevoie.

Lectura ar trebui sa fie o activitate de relaxare, nu o corvoada, asa ca este important sa iti alegi carti din genurile pe care le preferi de obicei. Si totusi, daca iti doresti sa incerci si alte genuri literare, iti sugeram sa iti indrepti atentia spre carti care sunt deja consacrate, carti care au milioane de fani, eventual care sunt si ecranizate. Astfel, sansele ca un nou gen literar sa iti placa sunt extrem de mari.

Daca iti place sa citesti fantasy sau daca iti doresti sa incerci macar o carte din acest gen, iti recomandam o serie literara care a intrat in istorie si despre care este posibil sa fi auzit in ultima perioada, datorita unui serial difuzat de Netflix. Este vorba despre seria Witcher, scrisa de Andrzej Sapkowski. Probabil ai auzit sau chiar te-ai uitat deja la primul sezon al serialului cu acelasi nume, insa nu te-ai fi gandit ca este bazat pe o serie literara. Si mai mult ca sigur nu ai fi banuit ca prima carte din aceasta serie a aparut la jumatatea anilor ‘80. In tot acest timp, milioane de cititori din intreaga lume au fost fascinati de "Universul Witcher", iar succesul enorm pe care l-au avut cartile au dus la ecranizarea lor. Initial, au aparut filmul si serialul cu acelasi nume "The Hexer", iar recent a aparut si serialul "The Witcher". In plus, fanii s-au bucurat si de trei jocuri video inspirate din aceasta serie.

Inainte de a-ti prezenta pe scurt despre ce este vorba, trebuie sa stii ca poti comanda seria Witcher dintr-o librarie online, la un pret foarte bun. Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi pachetul cu volumele seriei in cos si sa astepti curierul.

Nu vrem sa iti dam prea multe detalii despre aceasta serie, pentru ca nu vrem sa iti stricam bucuria de a citi si de a descoperi treptat ce se intampla, dar iti vom povesti pe scurt despre ce este vorba. Actiunea se petrece intr-o lume fantastica, in care oamenii convietuiau cu diferite creaturi supranaturale (elfi, gnomi, vampiri si multi altii). In teorie, acestia traiau in pace, insa din anumite motive, a pornit un nou razboi intre oameni si fiintele supranaturale. Unul dintre cei care lupta impotriva raului este Geralt din Rivia, un "witcher" (vanator de monstri) care avea atuul de a fi creat si cu ajutorul magiei. Insa, scopul sau nu era doar inlaturarea dusmanilor, ci si protejarea unui copil despre care vorbeste o profetie. Va reusi sa isi duca la bun sfarsit misiunea? Vei afla doar daca vei citi cartile!

Speram ca ti-am atras atentia si ca vei intra si tu in minunata lume Witcher!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea