Carti

#reviste lifestyle #noiembrie #reviste

Editiile de toamna ale celor mai prestigioase reviste britanice, BBC Good Food si BBC TopGear, disponibile la punctele de difuzare a presei

Sfarsitul toamnei aduce in atentia cititorilor, doua dintre cele mai iubite reviste britanice BBC Good Food si BBC TopGear. Asa cum v-ati obisnuit, noile editii au un continut variat, extrem de bine pregatit de catre echipele redactionale. BBC Good Food si BBC TopGear sunt doua reviste prestigioase, cu licenta internationala, al caror continut nisat pe zone de interes ale publicului urban, contemporan, le situeaza in topul celor mai citite publicatii.

 

BBC Good Food este revista va face sa gatiti din placere!  Pentru cititorii Good Food, gatitul e o joaca si o placere, iar bucataria este locul care le face zilele mai frumoase. Noul numar aduce in atentia cititorilor gurmanzi si nu numai, o editie cu numeroase retete noi gata de pus in practica si de savurat. Retete cu ingrediente de toamna, idei pentru mic dejun si mese de weekend in familie, feluri principale, deserturi delicioase si rapid de preparat, sfaturi si retete pentru micii cofetari si un ghid excelent de retete pentru cei care folosesc cuptorul cu microunde, sunt doar cateva dintre noutatile editiei lunii noiembrie.

“Editia de noiembrie BBC Good Food contine numeroase retete delicioase de toamna tarzie, cu ingrediente de sezon, de la tocanite reconfortante la placinte aromate, precum Tarta cu dovleac si parmezan sau prajituri cu fructe, precum Pavlova cu mere si crema cu sirop de artar. In paginile de sfaturi veti gasi ponturi despre gatitul la microunde -cum se pot prepara feluri principale si deserturi mult mai rapid si mai eficient (inclusiv din punctul de vedere al resurselor) folosind acest mic obiect electrocasnic neglijat de multi dintre noi, dar si cum un singur ingredient rafinat transforma un preparat intr-o experienta gourmet.”, dezvaluie Oana Titica, redactor-sef BBC Good Food.

Revista BBC TopGear reprezinta sursa de informatii pentru pasionatii de cultura auto. Si in acest numar cele 124 de pagini ale revistei TopGear abunda de informatii cu si despre masini de toate felurile si formele, vechi, noi sau chiar nelansate inca pe piata.  Redactorii BBC TopGear le plimba, testeaza, fotografiaza, viseaza si apoi transforma in povesti numai bune de savurat in cel mai traditional si relaxant mod cu putinta: pe hartie, departe de stresul notificarilor permanente si al luminii albastre a ecranelor.

“Noul numar al revistei TopGear este acum la chioscuri! In cele 124 de pagini poti afla noutati despre planurile Renault si noul Ford Mustang, poti descoperi istoria Volvo, un Ferrari modern cu aspect clasic sau un camion de curse. Redactorii nostri au testat noul Lamborghini Urus Performante, Honda Civic, Mercedes EQE, Renault Austral, BMW iX M60 si nu unul, ci chiar doua Rolls Royce-uri. Revista TopGear si-a ales si masina sport preferata de anul acesta, cu ocazia evenimentului Saptamana Vitezei, desfasurat in Cehia. Poti descoperi castigatorul in paginile sale, noi doar iti spunem ca a fost o lupta stransa intre unele dintre cele mai atragatoare si rapide modele de la Ferrari, McLaren, Porsche sau Aston Martin. Nu in ultimul rand, am pus fata in fata doua hot-rod-uri construite dupa retete diferite - un Dodge din 1934 si un Oldsmobile din 1947, ambele modificate in Statele Unite si importate in Romania. Revista TopGear: e ca un site, dar cu transmisie manuala!.”, a dezvaluit Dan Scarlat, redactor sef revista TopGear.

In luna noiembrie ARTPRINT Publishing vine in atentia iubitorilor de print din Romania cu o noua serie de reviste cu traditie printre care: Casa si Gradina, Practic in Bucatarie, Sanatatea de Azi, Femeia de azi, dar si publicatii periodice de tip sudoku, integrame si almanahuri.

Revista Casa si Gradina este revista care va inspira si care va ofera toate sfaturile de care aveti nevoie in amenajarea locuintei si a gradinii. Este o revista care ofera iubitorilor de frumos cele mai noi informatii din domeniu, va tine ancorati in tendinte pentru a afla ce vi se potriveste cel mai bine. Cel mai nou numar ai revistei va ofera o multime de idei pentru amanajarea unei case cu personalitate, idei, soluţii, prezentari de case romanesti şi produse care se gasesc in Romania.

Revista Femeia de azi este o revista saptamanala cu traditie, primul numar a aparut pe piata in anul 2004. Informatia furnizata in cuprinsul ei este una a prezentului, a unui univers cotidian comun, apropiat de sufletul femeilor, dezbatand subiecte de interes larg, legate de viata de zi cu zi. Fiecare cuvant, fiecare imagine care apare in paginile revistei este gandit sa se adreseze in cel mai direct si atragator mod femeii care citeste revista.

Revista Sanatatea de azi este ghidul de care aveti nevoie pentru o viaţa sanatoasa şi echilibrata! In paginile revistei gasiti trucuri şi tratamente simple pentru frumuseţe, noutaţi medicale, raspunsuri de la specialişti, plante şi remedii naturale intaritoare.

Cea mai citita si cumparata revista din Romania, Practic in bucatarie aduce si in cel mai recent numar, 70 de retete inedite pentru intreaga familie si pentru toate gusturile. Prin continutul sau variat, revista se adreseaza in egala masura mamelor, fiicelor si chiar bunicilor.

Cititorii acestor titluri au acum posibilitatea de a-si achizitiona revistele printr-o simpla comanda pe site-ul www.publisol.ro. De asemenea tot prin intermediul site-ului se pot abona la revistele preferate. In functie de optiunea preferata, abonamentul poate contine: 3 editii cu 10% reducere; 5 editii cu 15% reducere si  10 editii cu 20% reducere. Abonamentele se livreaza cu Posta Romana, trimitere simpla la cutia postala a abonatului si doar pe teritoriul Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea