Carti

# librex #lectura #carti

Comanda cele mai asteptate carti ale anului 2021 de la LIBREX!

Chiar daca este primavara si ai vrea sa petreci mai mult timp pe afara, iti recomandam sa nu uiti si de obiceiurile care iti mentin creierul sanatos si care te relaxeaza oricand, asa cum este cititul. Daca nu stii ce sa citesti in perioada aceasta, iti recomandam in continuare cinci noutati editoriale de la librarie online LIBREX, pe care le poti comanda cu transport gratuit!

1. Ruckus, de L.J. Shen

Una dintre cele mai indragite autoare de romane de dragoste este in prezent L.J. Shen, cunoscuta pentru Vicious, Cum sa furi o inima cu un sarut si seria Pacatosii din orasul tuturor sfintilor. Ruckus este al doilea volum din serie anterior mentionata si este disponibil la precomanda cu livrare incepand cu 1 aprilie. Romanul prezinta o poveste de dragoste interzisa, care te va determina sa o citesti cat mai repede si sa afli care este finalul. Dean este fostul iubit al surorii lui Rosie, iar flacara dintre ei a aparut in urma cu 11 ani. Cu toate ca nu au fost impreuna, Rosie l-a dorit prima, insa destinul s-a pus in calea lor. Vor reusi oare sa reaprinda pasiunea?

2. Copilul tau. Parintii tai. Tu, de Ioana Chicet-Macoveiciuc

Cine nu a auzit de Printesa Urbana? Indragita bloggerita a decis in urma cu mai bine de cinci ani sa isi transpuna gandurile si pe hartie si a facut bine, deoarece fiecare carte a sa este pansament pentru suflet. Cartile autoarei nu sunt dedicate doar parintilor, ci tuturor persoanelor care isi doresc sa isi trateze ranile sufletesti si sa isi dea seama ca nu sunt singurii care au avut o copilarie dificila sau o relatie perfecta cu parintii.

3. Padurea, de Marian Godina

Marian Godina este unul dintre cei mai indragiti politisti din Romania, datorita modului in care a relatat anumite situatii si felului in care a incercat sa educe publicul de-a lungul timpului. Postarile sale de pe Facebook au devenit virale si astfel, politistul a devenit cunoscut in toata tara, inca de pe vremea cand lucra la Brigada Rutiera. Prima sa carte a fost Flash-uri din sens opus, urmata de In misiune cu Marian si Pablo, the alpaca. Scrisoarea. In prezent, Marian Godina activeaza in cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si este urmarit de peste 550000 de persoane pe Facebook. Cea mai recenta carte a sa, Padurea, este o analogie care reflecta perfect ceea ce se intampla in Romania si cu siguranta veti regasi si voi multe dintre situatiile prezentate.

4. Sange si miere, de Shelby Mahurin

Shelby Mahurin este celebra pentru romanele sale din categoria Young Adult, care cuceresc inimi de la primele pagini. Sange si miere este al doilea volum al seriei Sarpe si porumbel, asa ca sigur iubitorii cartii au asteptat cu sufletul la gura lansarea acesteia. Fara sa iti stricam surpriza, iti spunem pe scurt ca Lou si Reid s-au reunit si au trecut prin numeroase aventuri: au scpaat de Morgane si acum sunt vanati de regat si de Biserica. Astfel, vor fi nevoiti sa ia diverse decizii, pe care nu le-ar fi considerat optiuni pana in acel moment, inclusiv sa ceara ajutorul Reginei Vrajitoarelor Rosii.

5. Dash, Lily si Cartea Provocarilor, de Rachel Cohn si David Levithan

Autorii romanului Playlist pentru Nick si Norah, revin cu un nou titlu de exceptie, ecraniat de catre Netflix. Este o poveste de dragoste atat de frumoasa si diferita, incat nu ai cum sa nu o indragesti. Cum ai reactiona daca ai gasi intr-o carte oarecare un joc cu indicii? Ai accepta sau ai pune cartea inapoi? Vezi ce au facut protagonistii acestei carti comandand-o de la LIBREX cu transport gratuit.

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste carti ti-a atras atentia cel mai mult!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/hNqvqmeQuIc

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Cauta-ti perechea