Carti

# Cere-mi ce vrei si-ti voi da! #Cere-mi ce vrei #romane #carti

Cere-mi ce vrei si-ti voi da! Volumul 4 din celebra serie romance, scrisa Megan Maxwell, a aparut si in Romania!

Editura Publisol anunta lansarea celui de-al patrulea volum din cea mai aclamata serie de carti romantice Cere-mi ce vrei! scrisa Megan Maxwell. Cere-mi ce vrei si-ti voi da! este continuarea trilogiei erotice, Pídeme lo que quieras (Cere-mi ce vrei!) publicata in premiera in Spania si tradusa in SUA de Amazon. Anul trecut, Versus Entertainment si compania Warner au anuntat intentia lor de a produce filmul bazat pe celebra serie.

Megan Maxwell s-a nascut in Germania si a devenit cunoscuta prin romanele ei in limba spaniola. Cartile ei au facut furori in tari precum Italia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Turcia, Ucraina, SUA. Debutul lui Megam Maxwell in genul erotic, cu seria Cere-mi ce vrei!, a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica. Este cel mai bine cotat autor al Grupo Planeta, cu peste 1,7 milioane de exemplare vandute din diferite genuri: comedie romantica, romantism medieval si fictiune erotica.

Seria de romane Cere-mi ce vrei! spune povestea unei iubiri cu nabadai, intre Eric Zimmerman, un om de afaceri german, si Judith, o tanara pe care o cunoaste in Spania, unde se muta pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusa de atentiile sale si de accentul sau nemtesc, Judith este de acord sa devina parte a jocurilor lui erotice. Pe masura ce relatia lor se intensifica, Eric incepe sa se teama ca cel mai bine pastrat secret al sau va iesi la iveala si ca asta va marca, poate, sfarsitul relatiei lor.

„Una dintre cele mai citite scriitoare spaniole!“ - Huffington Post

In volumul 4 al seriei Cere-mi ce vrei!, Eric Zimmerman si Judith Flores isi traiesc in continuare viata fericita de familie, impreuna cu cei trei copii ai lor. Departe de ochii lumii, isi continua si viata amoroasa ceva mai speciala, din care mai fac parte si alte persoane. Totul pare minunat, dar provocarile isi vor face in curand simtita prezenta. Fiul lor adolescent incepe sa se razvrateasca, iar asta le pune la grea incercare relatia familiala. In viata profesionala intervin noi schimbari, mai cu seama in cea a lui Judith. Cat despre relatia lor amoroasa ceva mai speciala, aceasta va deveni si mai speciala. O femeie din trecutul lui Eric va reveni, pentru noi intrigi, din care gelozia nu va lipsi. Vor reusi cei doi soti sa isi pastreze intacta minunata lor poveste de dragoste?
In paralel, vom afla noi si incitante lucruri despre cei doi prieteni intimi ai lui Eric si Judith. Mel si Björn vor avea parte de foarte multe schimbari in viata lor de cuplu inca necasatorit.

Cere-mi ce vrei! este, fara indoiala, un roman indraznet, in care fanteziile morbide si sexuale sunt la ordinea zilei. Cartea nu este recomandata copiilor cu varsta sub 18 ani!

Seria de carti Cere-mi ce vrei! poate fi cumparata de pe site-ul booksaveur.com si din retelele de librarii din toata tara, la pretul de 49.70 lei o carte.

Cine este Megan Maxwell

Autoarea, María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro, adica Megan Maxwell, asa cum este cunoscuta de iubitorii de romance, este originara din Germania, dar locuieste in Madrid de cand se stie. In prezent, traieste intr-un frumos cartier al Caapitalei spaniole, alaturi de sotul sau, de copii, de catelul Drako si de pisica Romeo. Are numerosi fani in lume si este foarte activa pe retelele sociale, unde s-au creat si foarte multe grupuri inspirate de povestile de dragoste din cartile sale.

Megan Maxwell este una dintre cele mai populare scriitoare din Spania – cu peste 1,7 milioane de exemplare vandute – si castigatoare a numeroase premii, printre care Premiul International Pentru Romane de Dragoste (2010) si Premiul Pentru Cel Mai Bun Roman Erotic, de la Novela Romántica, castigat chiar pentru seria de fata. Spaniola dupa mama, americanca dupa tata, Megan Maxwell a publicat romane precum Te lo dije (2009), Deseo concedido (2010), Fue un beso tanto (2010), Te esperé toda mi vida (2011), Niyomismalosé (2011), Las ranas también se enamoran (2011), Y a ti qué te importa? (2012), Olvidé olvidarte (2012), Las guerreras Maxwell. Desde donde se domine la llanura (2012) si Las principes azules también destiñen (2012). De asemenea, a contribuit la scrierea unor lucrari colective. Mai multe amanunte despre autoare si opera sa pe www.megan-maxwell.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea